Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb jó csaj miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szfvarboy23 kérdése:

A legtöbb jó csaj miért nem járna biszex pasival? Csajok miért undorottok ettől?

Figyelt kérdés

2012. máj. 27. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
70%
Mert undorítónak tartom azért nem járnék biszex pasival, számora a homoszexualitás megtűrhető amíg 4 falon belül marad, de fel nem fogom miért kell reklámozni a biszexeknél dettó, mi az hogy ez is meg az is kell? Nem kösz, maradok az igazi pasiknál akik 100%-osan heterók. Le lehet szólni de abba még szerencsére én döntök hogy kivel járok.
2013. márc. 2. 09:30
 62/87 anonim ***** válasza:
95%
A biszexek meg miért nem fogják fel, hogy full heteróként nem vagyunk vevők semmiféle langyosságra? Én nem undorodom tőlük, csak egyszerűen nálam ez nem fér bele egy életreszóló, komoly kapcsolatba. Tudom, hogy a biszexeknél nem úgy működik a dolog, hogy ma Józsival, holnap meg Zsófival, hanem az esetek nagy részében ez úgy néz ki, hogy életszakaszonként váltakozik az igény hol az egyik nemre, hol a másikra. Akinek pedig ez "bejön", jobb ha tisztában van vele, hogy nem olyan jó poén ez mint azt elképzelik. Aki biszex, annak nem csak szexre kell a saját neme, hanem érzelmileg is, ha épp olyanja van. Híres biszexuálisként Yoko Ono nyilatkozta egyszer, hogy bár inkább csont leszbi lenne, mert ez a kettős igény felőrli az életét és soha nem tud 100%-ig megállapodni senki mellett, mert ha huzamosabb ideje nővel van, akkor férfira vágyik és ha férfival, akkor pedig fordítva. És ő nem divatbiszex volt. Azért megnéznék 1-2 olyan nőt, aki jópofának tartja, ha élete párja biszex, milyen fejet vágna, ha 5 év múlva bejelentené a szerelme, hogy bocs, halálosan belezúgtam egy másik pasiba, úgyhogy lépek. Egyszerű a képlet, olyanok közül kell válogatnotok, akik szintén kétüteműen pörögnek. Vagyis suba a subához...
2013. márc. 2. 12:11
 63/87 anonim ***** válasza:
90%
Fura lenne, ha mindent szeretnénk. Tán szereted az animal szexet is? Miért undorodsz tőle? Na hát csak kiderül, hogy mindent nem lehet szeretni. Ha saját érdekünk nézzük akkor önzők vagyunk. Szóval egy önző biszex vagy és még néhány lány jobbnak mondja a biszexeket... Kinek jó egy hisztis vegyes b*zi? Az nem jó, ha egy pasi sír, mert nem talál csajt, de az jó, ha egy b*zi sír mindenen? Pff... Én utálom azt amikor van egy gyönyörű szèp kívánatos torta és belül férgek lakoznak.
2013. márc. 21. 09:16
 64/87 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudnám elfogadni a gondolatot,hogy a párommal akár meg is beszélhetném,hogy melyikőnk hány pasival, és kivel milyen volt.... :SS

Kiráz a hideg ettől!

Még szerencse,hogy a páromnál a leghalványabb esély sincs erre :))))

2013. márc. 21. 09:25
 65/87 ivilicious ***** válasza:
persze,h megcsaljon egy pasival...attól nem lenne megalázóbb
2013. ápr. 16. 11:19
 66/87 anonim ***** válasza:
Remélem az a sok csaj aki írtah ogy szeretik a bi szex pasikat majd kifog egy olyan pasit aki beleverte a farkát egy másik faszi szaros seggébe,és elkapta tőle az AIDS-etéccet ;)
2013. okt. 26. 00:20
 67/87 anonim ***** válasza:

61es mi az ,hogy megtűrhető a 4 fal között?

Neked azon mit kell tűrni,talán még mások lakásába is bemennél,még jó,hogy azt nem akarod,hogy a saját lakásában is úgy éljen valaki,ahogy neked tetszik.

Én úgy tudom,hogy 100%-osan ilyen-olyan ember nincs.

van egy skála,mi több kategóriába sorolja az embereket.

Teljesen heteroszexuális

Ritkán homoszexuális,inkább heteroszexuális.

Biszexuális.(Kb azonos arányban)

Ritkán heteroszexuális,inkább homoszexuális.

Teljesen homoszexuális.

És ez nem arra vonatkozik,hogy ki éli meg.

Mert a melegeknek is jó része nem is éli meg.

Sok a rejtőzködő ember,vannak akik a szexet sem élik meg,a kapcsolatot is kevesebben.

De a kérdésre válaszolva,ezért,mert mindenki a "tökéletest"keresi.

Mindenben a "férfit"akarják,fehér ló,nagy vagyon,jó kocsi,mindent oldjon meg.Ha már van vmi baja,az szóba sem jöhet.

Ezért is maradnak sokan egyedül...

Ha biszex-szel járnának az még egy plusz teher lenne.

Kevés olyan ember van,aki igazán eltudja fogadni a partnerét úgy ahogy van,sőt sokan próbálják formálni,a maguk kedve szerint.

Amúgy az,hogy a melegek között magasabb a HIV fertőzöttek aránya nem azért van,mert ők feltétlen mindenkivel szexelnek.Hanem mert gyakran csak ennyire van lehetőségük.Nehezebb egy kapcsolatot úgy fenntartani,hogy bújkálni,titkolózni kell.

Ha társadalmilag nem lesz már ennyire tabu,akkor náluk sem csak a szexre lesz lehetőség.

Amúgy egy felmérés szerint a heteró nőknél egyre gyakoribb.

Amúgy a melegek 80-90%-a használ gumit.

A heterók meg csak azért,mert félnek a terhességtől,azt hiszik,hogy velük meg sem történhet,hogy nemi betegek lesznek.

2013. dec. 11. 10:02
 68/87 anonim ***** válasza:
72%

Bocs, a válaszokat nem olvastam végig, és nem tudom, hogy "jó csaj vagyok-e", de kérdésedre a válasz: én biszex lányként nem undorodnék tőle. Viszont! Egyszer ismerkedtem egy bi fiúval (társkeresőn). Megkérdezte, hogy nem zavarna-e engem, ha mellettem pasizna is, vagy inkább ne csinálja, amíg járunk. Ezzel rögtön 2 probléma van:

1. Szerintem az ugyanúgy megcsalásnak számít. Én sem csajoznék mellette.

2. "amíg járunk"?? Ez nekem úgy hangzik, mintha már a szakításunkat vizualizálná.

Hát ezért nem.

2014. dec. 21. 08:29
 69/87 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem tekinthető olyan megcsalásnak,mintha egy veled azonos neművel csalna meg,mert te is olyan vagy(lány),mint akivel megcsalt.

Viszont,te lány vagy,és nm tudod neki megadni,azt amire egy fiúval vágyik....

Én ismerek bi fiúkat.Nehezen találnak lány partnert,mert nehezen fogadják el.

De a társadalom jó 70%-a eleve nagyon prűd.

Inkább élnek kielégületlenül,minthogy szembe kelljen nézni a saját vágyaikkal.

2014. dec. 21. 15:40
 70/87 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Utolsó: pontosan ezért nem jártam vele. Bevallom, én ezt biszex létemre nem tudnám tolerálni. Nálam ez másképp működik, nem vagyok prűd, nem élek kielégületlenül, mert amikor párom van, nem vágyom arra, hogy mással legyek, sem fiúra, sem lányra. De belátom, hogy lehet, hogy a fiúknál ez másképp működik, én csak a saját tapasztalataimat tudom leírni. Egyébként most is van barátom, de nem érzem magam kielégületlennek azért, mert nem szexelek mellette lányokkal.

2014. dec. 21. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!