Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb jó csaj miért nem járna biszex pasival? Csajok miért undorottok ettől?
Mert vannak olyan igenyeid amit nem tud/nem akar kielegiteni, igy aztan nagyobb az esely, hogy masnal keresed a boldogsagot.
Na meg aztan nekem kicsit eros a gondolat, hogy setalas kozben a baratom egy masik fiu feneket nezi... :D
Bocsi,hogy pont az ellenkezőjét írom le,de talán ez is érdekes lehet neked. Nekem hatalmas + pont,ha a nekem tetsző pasiról kiderül,hogy biszexuális. Úgy vettem észre sokkal érzelmesebbek,empatikusabbak,gyengédebbek azok a fiúk akik a fiúkat szeretik. De ha a lányokat is akkor van bennük egy kis heteroság is. Sokoldalúak és mindenhez értenek (az utóbbival nem a szexre céloztam:D) Hanem tudnak olyanok is lenni, mint egy barátnő,de olyanok is mint egy pasi. Másrészt én is biszexuális vagyok. Egyébként ha valaki biszex és akar velem erről beszélni írjon nyugodtan :)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!