Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az interneten megismerni az igazit?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen ez nem netes társkeresés volt, hanem egy véletlen. Igazából a közösségi oldalaknak köszönhetően felvettük a kapcsolatot valakivel, akit igazából gyerekkorom óta ismerek, de nem ápoltunk semmilyen viszonyt. Pár hete elkezdtünk beszélgetni és azóta mindennap szinte órákat csetelünk, vagy több levelet váltunk. Mindketten valami hasonlót szeretnénk az élettől, de a személyes újratalálkozásra még nem került sor. Kicsit félek és nehéz bíznom abban, hogy ilyen létezhet ... ugyanakkor a megérzéseim azt súgják: ez megtörténhet.

Érdekelne,kinek mi a véleménye erről...

2012. máj. 27. 11:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehetséges hát.

Én társkeresőn ismertem meg a vőlegényem, már 6 éve ennek. Tervezzük a közös jövőt, házasság, lakás, baba.

Sok sikert neked is! :)

22/L

2012. máj. 27. 13:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Nektek is minden jót kívánok! :)
2012. máj. 27. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Feleségemet, gyermekem anyját neten ismertem meg.

Szóval lehetséges.

31F

2012. máj. 27. 13:39
 14/17 BlackSword ***** válasza:
Lehetséges... Én a páromat a neten ismertem ismertem meg... Azóta is áldom a percet, amikor ráírtam... Ő válaszolt, találkoztunk... Olyan volt az egész, mint a mesében...
2012. máj. 27. 13:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a válaszoknak! Akkor megpróbálom emiatt nem érezni magam furán! Mindenkinek sok boldogságot kívánok! :)
2012. máj. 27. 14:07
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem lehetséges!
2012. máj. 27. 15:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit érdekel... fél éves huza-vona után belevágtunk egy kapcsolatba, ami már szintén fél éve tart. Már együtt élünk, tervezgetünk :)
2013. máj. 18. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!