Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Man4gep kérdése:
Lányok, titeket hol lehet megismerni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kiváncsi ti hol gondoljátok hogy viszonylag könnyen meg lehet ismerkedni veletek. Tudom örökös kérdés feltevés de mégis, hol fogadnátok szívesen ha odajön hozzátok egy srác és szeretne megismerni. Biztos páran (nemtudom hányan) egyből azt mondanátok rá hogy menny bulizni aztán kész. Ez elég külsőséges dolog szerintem, én pedig komoly kapcsolatot akarok amit szerintem a dizsiben nem találok meg.2012. máj. 20. 20:12
1/13 reptail válasza:
utcán leszólítod... és ne ugy fogd fel h ugysem kellesz nekik, lehet hogy nem, de legalább lemered szólítani őket és ha arra gondolsz közben akár a legcsinosabb lánynál is h vesztenivalód nincs mivel nemis ismer :) menni fog, hameg nem besz*ri vagy!;)
2/13 anonim válasza:
Ha jóképű vagy, akkor bárhol oda mehetsz. Ha görény vagy, akkor meg sehol sem. Deal with it.
3/13 anonim válasza:
Ha bárhol leszólítasz egy lányt, akkor valószínű, hogy ugyaúgy a külsőségek alapján döntesz, így igazából én nem látok különbséget abban, hogy a discoban ismerkedsz, vagy az utcán. Én egyébként mindig nyitott vagyok, szeretek beszélgetni, szinte bárhol vevő lennék az ismerkedésre... kivéve, ha sietek.
4/13 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha a baráti köröm tágítása által ismerek meg új arcokat (barátaim barátainak a barátai közt), és amikor már valaki a haverom, és már kicsit ismerem, tehát már hozzászoktam, milyen a jelenléte, esetleg korábban nem is tűnt fel, aztán egyszercsak felfigyelünk egymásra, ezt tartom a legjobb kezdetnek egy kavaráshoz vagy kapcsolathoz. Azt pl nem szeretem, ha valaki csak úgy odajön. Sehol. Ezt akkor sem szeretem, ha az illető jól néz ki. De persze én egyedi eset vagyok.
5/13 CMD válasza:
"Ha jóképű vagy, akkor bárhol oda mehetsz. Ha görény vagy, akkor meg sehol sem. Deal with it."
Ez így van, de ha most görény is vagy, attól még válhatsz vonzóvá, és akkor nem leszel ilyen frusztrált nethuszár, mint a válaszadó, aki ezt írta.
6/13 anonim válasza:
CMD: Nem vagyok frusztrált, már bocs. Én csak vázolom a valóságot, amit jobb, ha minél előbb tudomásul vesz.
7/13 CMD válasza:
Hát hogy ő akar-e változni, az már tényleg csak rajta múlik. Ha beletörődik a görénységbe, vagy azt mondja, hogy "nekem ezt adta az élet", nekem aztán baromira mindegy.
Csak azt írtam, hogy mindenki képes változni, ha igazán akarja.
8/13 A kérdező kommentje:
Egyrész persze hogy múlik azon hogy akár én,akár a többi srác aki hasonló helyzetben van hogy jóképű e ami meg elég relatív dolog is. Szerintem van különbség akzött h odamész a discoba v máshol szólítasz meg vkit. Abból a szempontból is hogy az a másik hely sokkal csendesebb és rá vagyok kényszerülve arra hogy beszéljek a hölgyel. Persze hogy figyelembe veszed azt is hogy néz ki és nem az jár a fejemben,szemem elött hogy húú de rövid szoknya van rajta,hanem talán értelmes és szívesen beszélgetne velem. végülis akkor az utcán simán le lehet szólítani vkit? mert eddig pl azért nem tettem ilyet mert semmi olyan gesztust nem láttam (vagy nem vettem észre?:O) ami azt sugallná hogy érdekesnek, akár szimpatikusnak tart
2012. máj. 20. 21:41
9/13 anonim válasza:
Én egyáltalán nem hiszek abban, hogy az utcán simán le lehetne szólítani valakit. Sztem hülyeség. És ha már foglalt? Nem csak szinglik mászkálnak az utcán, sőt. A másik meg, hogy ha már 40-50 lányt leszólítottál, ebből 30 nem is állt szóba veled, 5-nek pasija volt, 3-nak nem kellettél, 2 meg mégsem tetszett, akkor ennyi tapasztalat után baromira fogod unni.
10/13 A kérdező kommentje:
és akkor szerinted hol kellene ismerkedni? (esetleg hogy)
2012. máj. 21. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!