Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Man4gep kérdése:

Lányok, titeket hol lehet megismerni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kiváncsi ti hol gondoljátok hogy viszonylag könnyen meg lehet ismerkedni veletek. Tudom örökös kérdés feltevés de mégis, hol fogadnátok szívesen ha odajön hozzátok egy srác és szeretne megismerni. Biztos páran (nemtudom hányan) egyből azt mondanátok rá hogy menny bulizni aztán kész. Ez elég külsőséges dolog szerintem, én pedig komoly kapcsolatot akarok amit szerintem a dizsiben nem találok meg.
2012. máj. 20. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
CMD: hány éves vagy?
2012. jún. 1. 00:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem van tapasztalatom az utcán való leszólítások terén, én gmár bele is fáradtam és totál értelmetlen tartom az egészet, viszont azt is el kell, hogy mondjam én sem tudok neked hasznos tanáccsal szolgálni, hol lenne érdemes. Nekem most csak a net maradt, de már abból is elegem van, ott sicns normális lány. A jó árut tényleg lefoglalták már. Én ezt tapasztaltam az utcai leszólításoknál is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30225..

2012. jún. 1. 00:37
 13/13 CMD ***** válasza:
Miért kérdezed?
2012. jún. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!