Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok emberrel előfordult hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok emberrel előfordult hogy véletlenül máshogy szólította a párját?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

velem is meg esett már, hogy annak a nevét mondtam akiről beszélni akartam.

Velem 1x fordult elő. Elég kínos volt utána magyarázkodni:S

volt egy hosszú kapcsolatom, szakítottam a sráccal és késöbb összejöttem egy másikkal.

Szóltam neki. De valahogy az exem nevét sikerült mondani, hát mit se mondja a srác eléggé felhúzta magát. De kimagyaráztam magam, hogy épp róla akartam mondani valamit. És amilyen kis szétszórt vagyok az ő nevét mondta! Pedig nem így volt.. csak vahaogy az ő neve jutott eszembe..:D

16/L

2009. jún. 29. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen esetem. Egyszer igen, akkor a pasi a volt barátnője nevét mondta haverjának az enyém helyett. Egyszer a volt barátomnak azt mondtam véletlenül, hogy Te sz.r! Ez elég fura volt,mert megkértem arra, hogy: húzd el a függönyt, Te sz.r! :D
2009. jún. 29. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Volt... Véletlenül a volt barátom nevén szólítottam. Nagyon ciki volt. Az volt az érdekes az egészben, hogy soha nem gondoltam az exemre, meg semmi. Csak így hirtelen jött... Mire észbekaptam mit mondtam már késő volt. Eléggé megsértődött, mondjuk nem is csodáltam...

16/L Honey

2009. jún. 29. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:

A legeslegelején szex közben majdnem. Oltári ciki lett volna :S

Ő szólított már egy olyan csaj nevén, akivel korábban kavart, és akit én kimondhatatlanul gyűlölök, de nem nagyon érdekelt, nevettünk egyet. Nem is hasonlítok a lányra, ők meg alig találkoztak anno :)

2009. jún. 29. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Az előző barátnője Móni volt. ő Moncsi, engem pedig Noncsinak lehet becézni... Szóval egyszer le Moncsizott véletlenül.
2009. jún. 30. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!