Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok emberrel előfordult hogy véletlenül máshogy szólította a párját?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:01
3/15 anonim válasza:
erre nem emlékszem, de olyan volt, hogy nem jutott eszembe a neve, meg hogy valami teljesen más név jutott eszembe, pedig nem is ismerek olyat :P..és ez nem az elején volt már :D:D
4/15 anonim válasza:
velem még nem.. de rám már két illető is mondott más nevet. kicsit kellemetlen, és rossz érzés volt.. számomra.
5/15 anonim válasza:
Nekem volt már hogy a párom az exe nevét mondta az enyém helyett, nem kell mondanom hogy mennyire "csodás" érzés volt. Nagyon kiakadtam, de szerintem ez megérhető.
6/15 anonim válasza:
Én személy szerint nem igazán érteném meg, attól függ, h a kapcsolat elején mondta-e,...
7/15 A kérdező kommentje:
Ez az este kb. 5 hónap után történt. Mondjuk ittasok voltunk eléggé...
2009. jún. 29. 19:11
8/15 anonim válasza:
Nálunk ilyen gond nincs. :D Sosem szólítom a keresztnevén :D
Najó, csak vicceltem. Igazából nem fordult még elő velem, sem az, hogy máshogy szólítottam a páromat, sem az, hogy engem szólítottak máshogy.
Viszont olyan már előfordult, hogy véletlen annak a nevét mondtam, akiről épp mondani akartam valamit. De szerintem ilyen sok emberrel megesik.
22/L
9/15 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj! volt nekem is is ilyen színjózanul. és velem is megtörtént már hogy másképp hívtak. Nem túl kellemes érzés, de nem is kell elefántot csinálni belőle. nyelvbotlás :) nem házzaságszegés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!