Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok emberrel előfordult hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok emberrel előfordult hogy véletlenül máshogy szólította a párját?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
háthhh...
2009. jún. 29. 19:02
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
....nemigazán....:S
2009. jún. 29. 19:03
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
erre nem emlékszem, de olyan volt, hogy nem jutott eszembe a neve, meg hogy valami teljesen más név jutott eszembe, pedig nem is ismerek olyat :P..és ez nem az elején volt már :D:D
2009. jún. 29. 19:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
velem még nem.. de rám már két illető is mondott más nevet. kicsit kellemetlen, és rossz érzés volt.. számomra.
2009. jún. 29. 19:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már hogy a párom az exe nevét mondta az enyém helyett, nem kell mondanom hogy mennyire "csodás" érzés volt. Nagyon kiakadtam, de szerintem ez megérhető.
2009. jún. 29. 19:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem igazán érteném meg, attól függ, h a kapcsolat elején mondta-e,...
2009. jún. 29. 19:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez az este kb. 5 hónap után történt. Mondjuk ittasok voltunk eléggé...
2009. jún. 29. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen gond nincs. :D Sosem szólítom a keresztnevén :D

Najó, csak vicceltem. Igazából nem fordult még elő velem, sem az, hogy máshogy szólítottam a páromat, sem az, hogy engem szólítottak máshogy.

Viszont olyan már előfordult, hogy véletlen annak a nevét mondtam, akiről épp mondani akartam valamit. De szerintem ilyen sok emberrel megesik.

22/L

2009. jún. 29. 19:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj! volt nekem is is ilyen színjózanul. és velem is megtörtént már hogy másképp hívtak. Nem túl kellemes érzés, de nem is kell elefántot csinálni belőle. nyelvbotlás :) nem házzaságszegés :)
2009. jún. 29. 19:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyszer majdnem...
2009. jún. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!