Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz részem igaz szerelemben?
Igaz, hogy még nagyon fiatal vagyok, de úgy érzem nem fogok senkit szeretni már. Volt egy fiú akit nagyon szerettem, úgy érzem tiszta szivemből, de vége lett vele.
Vágyom én is arra, hogy szeressenek, főleg egy egy majdnem tökéletes páron végignézve.
Ennek ellenére nem bizom a férfiakban. Igaz, hogy nem kellene általánositanom, de a barátnőimmel kavaró fiúkról is az derült ki, hogy nem tudnak csak egy lányra koncentrálni. Csalják agyba-főbe a barátnőjüket.
Van igaz szerelem? Lehet olyan, hogy két ember annyira szeresse egymást, hogy örökre együtt maradjanak?
Neked? Soha!
Ne hülyéskedj már, ha fiatal vagy, ne általánosíts egy ember miatt. Egyszer szagolsz fingba és utána sosem veszel levegőt?
Jaj, megjelent az "első barátommal szakítottam, és soha se leszek szerelmes mert minden férfi egy ro hadék".
Majd kinősz belőle.
Aha, kinő belőle.
Úgy, ahogy az itteni fiúcskák, mi?
Őket miért nem szóljátok le férfitársak?
De biztos lesz, hiszen lány vagy, rengeteg fiúnál van esélyed.
Gondolj az alacsony fiúkra, akik nem kellenek sok lánynak, nekik sokkal kevesebb esélyük van megtalálni a viszonzott szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!