Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok, de még csak viszonzatlan szerelemben volt részem. Akkor most az átlagnál szerencsétlenebb vagyok?
Pedig van önbizalmam, humorom, egyéniségem, járok koncertekre, ha elmegyünk bulizni általában én vagyok a társaság középpontja. Széles az érdeklődési köröm, és elég sok mindenről el lehet vele beszélgetni, szerencsére sok haverom is van. A lányokkal pedig mindig rendesen bánok, de ők csak a havert látják bennem. Pedig a nagy dumás stílusom egy mélyen érző szívet takar.
Ezek szerint csak a sors szórakozik velem?
Nem, nem a sors.
Ne barátkozz a lányokkal hanem férfiként közeledj, csókold meg, a barátok nem csókolóznak ugyan is;)
Ne kedvességgel közeledj hozzá, hanem nyíltan határozottan, és lehetsz szexuális is, pl. de szexi vagy ma csajszi vagy ilyesmik.
21f
igen, mindig mindenki, akinek még senkije sem volt, tökéletes, érző szívű, barátságos, helyes, vicces, kedves, humoros, bulizós stb.
viccet félretéve: önvizsgálatot kell tartani, önsajnálattal, egyéb hibákkal (túl nagy ego, önbizalom?) leszámolni, szerénységet tanulni, és keresni 1 barátot, aki kívűlről lát, és tanácsot adhat, mivel taszítjuk a másik nemet.
m h vmivel biztosan taszítod őket, v.miért csak baráti érzéseket keltesz bennük, ezt kell kideríteni, miért.
talán túl érzékeny, kedves vagy velük, talán nem látják benned a férfit, csak 1 nagy mackót, akit testvérként megölelnek (én tudjam? :D)
szal...nagyjából ennyi ...jaés: sosem olyan célzattal ismerkedni, h na most becsajozok.
nem látni a lányban azonnal a potenciális "áldozatot", hanem kezdetben 1 ismerőst, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!