Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal?
Az egyik legjobb barátom fiú és eléggé benne lennénk . Mostanában sokat beszélünk erről a dologról! Mit gondoltok róla?
14/L
Nem tudom mi gondod van azzal hogy nem érzem magam fiatalnak a sexhez... vagy azzal hogy kiállok magamért és hogy a fikázásodra nem vagyok kíváncsi!
Nem azt kértem hogy másolgasd be amiket mondok és utána ezek alapján véleményezz le !
amúgy nagyon örülök tényleg hogy te 12 évesen már ilyen okos kislány/kisfiú voltál ;) puszi a hasadra :*
Édesem azért másolgatom be mert amit mi mondunk nem hiszed el, így gondoltam amit te gondolsz avval betudjuk bizonyítani hogy nagyon gyerek vagy, de nem csak a szexhez hanem élethez is.
Jóéjt! ;)
Hogy mit gondolok róla ? csináljátok csak , b*sszatok nagyokat aztán majd jöhet a gyerek is nagy az lesz az extra meglepi ;)
Most komolyan.. A mai világban ez már nem meglepő nem tudom hány éves lehettél mikor szerelemből vesztetted el de ha most vesztenéd el az is korai lenne. De neked már úgyis mind1 ha ilyen a hozzáállásod a 'dologhoz'. Azon viszont ne csodálkozz ha végül beleszeretsz. Ez a természet rendje az embereknél a génekben van hogy az utód védelme érdekében a szülők együtt maradjanak bár manapság már egy tartód házasság is csodaszámba megy. Menj nőgyógyászhoz írass fogamzás gátlót hogy legalább ne szabadítsatok ilyen IQ bajnok utódokat a világra. Amúgy pedig nem most vagy kiégett . Majd csak leszel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!