Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal? próbáltátok már? Vélemények?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 15:04
1/9 anonim válasza:
Ha barát akkor legyen barát,, ha más is belekeveredik a dologba akkor az már rég nem barátság,!!! sztem ez hülyeség!
2/9 anonim válasza:
Szexbarátom volt már.De ha egy kapcsolat jó barátságon alapszik,szerintem nem érdemes szexet belevinni...már ha erre gondolsz. :DD
3/9 anonim válasza:
Volt. Lényegében többnyire neten beszélgettünk ha találkoztunk meg szex volt a vége többnyire persze beszélgettünk is :) Nincs vele gond ha mindkét fél felfogja hogy annyi :) 22/F
4/9 anonim válasza:
Igen.Többször is.Volt, hogy lett belőle kapcsolat, volt hogy nagy veszekedések és szakítás lett.Most is valami hasonlóban vagyok,de inkább haveri a dolog némi k*rvajkó szexszel.
5/9 anonim válasza:
extrém esetben működik, tapasztalat, de attól függ hogy álltok az érzelmekkel, illetve le tudjátok-e rendezni magatokban hogy ez csak ennyi, mert az nem könnyű.
6/9 anonim válasza:
Volt, de én többet akartam, a lány meg közben máshogy gondolta és visszament az ex-pasijához.
Elég rossz érzés volt, de a barátságunk megmaradt, sőt erősebb lett.
7/9 anonim válasza:
Hát nekem egy jó barátom ajánlotta fel a témát. A probléma ott kezdődik hogy én bele vagyok zúgva. Na sebaj majd pár év múlva talán mikor már nincsen irányába érzelem. Mondjuk anélkül meg nem tudom hogy menne. Nehéz dolog.
8/9 anonim válasza:
Próbáltam, kis idő múlva kapcsolat lett belőle. :)
9/9 Szim44 válasza:
Nekem mostis van egy ilyen... az a jó hogy a csávonak barátnője van nekem meg rohadtul nemkel kapcsolat amibe megmondják hogy ezzel azzal nebeszélj ne csalj meg stb... érzelem pici mindig van kell is h vonzodjatok egymáshoz de több nem..van akinek működik van akinek nem ez nagyon emberfüggő...meg hát igen jol kell felfogni a dolgokat és tudni h töbet nemakartok csak extrákat..amolyan 1éjszakás kaland ez csak nem csak 1éjszakáig és tök jol el is vagtok együt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!