Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal?
Az egyik legjobb barátom fiú és eléggé benne lennénk . Mostanában sokat beszélünk erről a dologról! Mit gondoltok róla?
14/L
szval a pasi idősebb nálad...
hallod. ne légy már ennyire naív de komolyan!:D most komolyan így akarod elveszíteni a szüzességed? jó 30 év múlva ha megkérdezi valaki (gyereked v akárkid) akk azt fogod mondani h egy idősebb sráccal volt egy futó kalandod?
bár azt csinálsz amit akarsz. több nem leszel attól h elveszíted....
Nekem nem fáj,nem nekem lesz 14 évesen gyerekem :D
Igazából,ha a pasi sokkal idősebb nálad,akkor azt gondolnám,hogy csak szexre kellesz neki,nem is barátságnak nevezném a ti "barátságotokat".... Meg elég nagy esély van arra,hogy az a hapsi pedofil...
Rólad azt gondolom/gondolnám,hogy egy könnyűvérű(k*rva) vagy,akit nem lesz nehéz megkapni,20 éves korodra majd kiégsz,alig akar majd valaki,mert a délibusz is "átment" rajtad...
Ahhoz meg gratulálok,hogy még szűz se vagy,eltudom képzelni,hogy vesztetted el a szüzességed,sajnos...
Ez a mai generáció,mi lesz még? Legközelebb majd egy 10 éves írja ide ezt...
Gratulálok ribikém! :)
#12 jó igazad van fiatal vagyok , nem gondolom magam éretnek de sok mindenen átmentem mostanában és valahogy jó a problémák után olyannal is foglalkozni ami érdekel vagy nemtudom hogy fejezzem ki magam
Nem nem zúgtam bele :D ezt tudom :D
És a kiakar használni témához nemtudok mit hozzáfűzni :S én úgy gondolom nem de mivan ha tényleg naív vagyok ? :O
#15... olyannal vesztettem el akit szerettem ! Nemhiszem hogy kiégett kurv@ lennék ,mert tudok mértéket tartani és nem adom maagm oda minden jöttment embernek ! És rajta is csak gondolkozok mert kezdek megbízni benne kedvelem eltunám képzelni kettőnk között ezt a dolgot :)
Ettől nemhiszem hogy ribanc vagyok !
"És a kiakar használni témához nemtudok mit hozzáfűzni :S én úgy gondolom nem de mivan ha tényleg naív vagyok ? :O"
Na evvel a kérdő mondattal bizonyítottad be hogy éretlen vagy a szexhez.
14 évesen én is az voltam ezért nem szexeltem.
Igeen mert eddig erre a kihasználás dologra nem gondoltam !
Ezt itt hallom először ! Mármint az esetemhez fűződően !
Az érettségemről meg gondolsz amit akarsz ;) Én tudom ki vagyok és ha nem érezném magam elég érettnek a sexhez nem csinálnám!
"Az érettségemről meg gondolsz amit akarsz ;) Én tudom ki vagyok és ha nem érezném magam elég érettnek a sexhez nem csinálnám!"
Ez meg az igazi gyerek felfogás kb 12 évesen gondokoztam így pedig én se voltam valami érett nem hogy még 14 évesen 12 éves szintjén legyek. Saját érdekedben kérem ne égesd magad tovább már így is ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!