Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párommal? Hogy kezeljem ezeket a dolgokat? Igy nagyon nehéz.
Figyelt kérdés
Páromnak mindig valami baja van.Már ha csak kicsit is meg van fázva, mint most ép,már a világ legnagyobb baja van és meg akkar halni.Nincs olyan hétvége,hogy ne legyene valami baja ha velehová megyünk.Mindig valami baja lezs mire hazaérünk.Vagy a gyomra,mert sokat evett vagy a lába fáj vagy feje,minden elöfordul.Na és akkor öt kell sajnálni és ápolni.Egész este és másnap csak nyavajog és azt meg se halja ha másnak is baja van.Ha meg itthon vagyunk akkor is lesz valami baja tuti,főleg az,hogy sokat evett és a gyomra.Na meg a mindig alvása,álandoan aludni tudna.Én este mire kettesben vagyunk végre szeretnék egy kicsit beszélhetni vele,és szeretném ha figyelnénk egymásra is végre és egymással foglalkoznánk,de ő már alszik is..Amugy szexuális téren oké minden.Ezért nem tudom mit csinljak vele és hogy oldjam meg ezeket a problémákat?Hiába mondom valami mindig van.2009. jún. 29. 17:34
11/16 General válasza:
Szerintem ő az a típus, aki szereti sajnáltatni magát és nem tud küzdeni a dolgokért. Gondolom minden egyes kis akadályt felnagyít, és rád vár, hogy tanácsot adj. Foglalkozz vele kicsit kevesebbet, hogy ne érezze magát központban, és így érezze a hiányod. Utána jön majd a felháborodás, akkor meg lehet neki mondani a problémádat, és ha akkor se változtat, akkor muszáj szétválnotok, ha nem akarsz örömöktől mentes életet élni...
12/16 anonim válasza:
Lehetőségek:
1) Mondd meg neki a szemébe, hogy ne nyafogjon.
2) Ne sajnáld, ha kezdi a nyafit, menj el mondjuk sétálni.
3) Te is kezdj el panaszkodni, ha ő elkezd panaszkodni.
13/16 anonim válasza:
Csatlakozom! Az én drága férjecském is ilyen! Én is próbáltam már mindent! De csak mondja,mondja... Hiába minden trükk... Ha néha egy szöget kell beverni a falba, és az véletlen sikerül neki, akkor szerinte ő a császár! Pf! Engem kétszer császároztak, de elvárta volna, hogy a kórházba mikor bejött látogatni, akkor is vele foglalkozzak, rohangáljak neki vízért, mert rosszul van! Még a gyereket se nézte meg! Ha nem akarsz így járni, lépj le, és élj egy férfival,aki Veled is hajlandó foglalkozni! Én is kidobtam őt, és most a csajokkal hármasban jobb,mint valaha vele volt!
14/16 anonim válasza:
20:56
Részvétem, az is biztos csak magával törődött.
Szóval két kislánykád van?:) Cukik lehetnek.
15/16 anonim válasza:
Szerintem szereti, ha csak vele törödsz és a világ körülötte forog és ezt igényli is, a baj ezzel, hogy gyerekes (esetleg egyedüli gyerek volt és hozzászokott, vagy ő volt a legidősebb testvér és elhanyagolták és most szeretne mindent bepotolni, amiből ugy gondolja kimaradt) Szerintem egy pszichologus tud rajta segiteni, lehet, hogy csak egyszer kéne erről beszélgetni vele és már megváltozna egy kicsit, persze az a gyanúm, hogy teljesen sose fog nála elmúlni.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem egyedüli gyerek.Ő a legidősebb és két húga van.Mindegyik már férjén és ugye nem laknak otthon csak ő.Hiába beszélek vele akkor megsértödik vagy nem szol semmit és duzzok mint egy gyerek.Nehéz vele az tény és igazából már nem tudom mit tegyek.Annyit tudok,hogy szertem.
2009. aug. 12. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!