Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottam a baratommal 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a baratommal 1 honapja es aval fenyegetett meg h ongyilkos lessz, de megse tett semmit az a helyzet h en meg mindig szeretem es o is engem, de a szuleim nem akarjak elfogadni ot mert feltenek tole, mit tegyek? Kibekuljek vele?

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért féltenek a szüleid, mert egy buta, kis naiv kislány vagy te még a korod ellenére is.

Figyelmetlen volt a pasi, már alap jel, hogy valójában nem is szeretett téged és ez az öngyilkos kamu duma is csak azért volt, mert látta, hogy hiszéken és könnyen befolyásolható vagy.

Közben meg el tudom képzelni, hogy az a kis mocsok megcsalt téged másokkal és csak röhögött rajtad ahátad mögött.

Nekem ez az egész sztori úgy büdös, ahogy van!

2012. máj. 26. 02:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Olyannal, aki öngyilkossággal fenyegetőzött, én biztosan nem kezdeném újra. Együtt járásra még lehet hogy alkalmas lenne az illető, de az életemet nem kötném össze ilyen emberrel. Tartanék tőle, hogy évek múlva újra zsarolni próbál majd, ha nem tetszik neki valami. Emiatt meg járni is fölösleges.
2012. máj. 26. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Azok az emberek akik öngyilkosok akarnak lenni nem mondják meg előre. Akik mondják azok inkább csak érzelmi zsarolók.
2012. máj. 27. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
AZZAL,kedves kérdezö, AZZAL!!!
2012. aug. 23. 18:01
 15/16 anonim válasza:
Szerintem békülj. Nem a szüleidnek kell megmondani azt hogy mivel legyél és mivel nem. Ha tényleg szereted akkor legyen béke✌
2017. okt. 30. 22:12
 16/16 anonim válasza:
Bocsi nem mivel hanem kivel
2017. okt. 30. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!