Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány szeret egy fiút aki nem sejti én szeretem a lányt Most mivan?
Egy lány év eleje óta tetszik nekem de nem mertem megkérdezni hogy akar e velem járni mert nem voltunk csak beszélő viszonyban.
Közelebb kerültem hozzá és úgy érzeztem hogy közelebb engedett magához. Ezután egy kicsit szimatolózgattam hogy van e valaki aki tetszik neki vagy hogy van e neki. Ezután örlődtem nem bíztam magamban (Féltem). Kétszer mentem át a szomszédos faluba ahol lakik csak azért hogy megnézzem kint van e az udvaron vagy hogy csak lássam.
Ma elhatároztam magam hogy megkérdezem Ez a beszélgetés zajlott le: Én:Figyu szeretnék vmit kérdezni és kérlek őszintén felelj rá ne keríts meg ilyenek. Nem sértődöm meg ettől függetlenül hogy mi a válaszod de arra kérlek te se rágjál be rám és hogy ettől függetlenül rem megmarad a barátságunk.
Ő: Nyugotan kérdez
Én: Azt szeretném kérdezni hogy nem e volnál hajlandó velem járni és bocs hogy facen kérdezem tudom elég ronda dolog de nem tudtam máshogyan rákérdezni (pedig hidd el próbáltam)
Ő: Bocsi (nevem) de nem....de haverok lehetünk
Én:oks
kösz hogy nem kerítettél (De az okára kiváncsi lennék)
Ő: Szívesen elmondom van 1gyerek akit mindenkinél jobban szeretek és nekem csak ö kell senki más
Én: Szerencsés gyerek na majd holnap sya
Ő: Hát lehet de sajna ő ezt nem veszi észre.ok sya.
ÉN nekem sem kell más csak ő. Most mitévő legyek?
Áháá. :D Látom a fényt..
Nem tetszel neki. Mással van elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!