Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vikii.99 kérdése:
Én egy pécsi lány vagyok és a lányokat szeretem, de nem találok sehol egy biszex vagy leszbi lány . Hol találok?
Figyelt kérdés
Segítsetek2012. ápr. 3. 12:19
2/9 anonim válasza:
angyalkak.hu
leszbi.pinkvanilla.hu
pinkvanilla.hu fóruma
pride.hu fóruma és apróhirdetések (bár az már elég gagyi, lerágott csont, de hátha pont arra téved valaki)
...
aztán, kb. bárhol.
egyetem, házibulik, stb.
3/9 anonim válasza:
Egy értelmes hetero csaj sincs, majd pont biszex az lesz.
4/9 anonim válasza:
Hat itt erre fele (tolna,baranya,bacs-kiskun megyeben) elegge nehez talalni. nekem se sikerult eddig :(
de sok szerencset :)
5/9 anonim válasza:
Van egy pár ilyen csaj, én is Pécs körüli vagyok. Ha akarod segíthetek! :)
6/9 anonim válasza:
én ugyan budapesti vagyok, de szívesen ismerkednék én is;))
ha szeretnél, írj privit:)
7/9 anonim válasza:
Én Pécsi vagyok ha gondolod írj privit ;)
9/9 anonim válasza:
Én közel lakok Pécshez.:)
Ha érdekel írj üzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!