Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nehéz ügy mit lehet tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz ügy mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy fiú...azt hiszem szerelmes vagyok belé, ha csak meglátom majd kiugrik a szívem...

Számottevő személyes beszélgetés eddig nem történt, volt sok közös óránk...de már nincs...jobbára csak cseten beszélgetünk, meg néha véletlen összefutunk, akkor csak köszönünk...

Úgy érzem unszimpatikus vagyok neki, nem fogad el, nehezen beszélgetünk sokszor adja jelét, hogy szabályosan lesz*arja amit írok.... :( persze finoman teszi, de azért levágom, bár van hogy órákat beszélgetünk és semmi gond nincs...nagyon nem értem mi van...de a lényeg, hogy cseten eleve nem vagyok olyan szórakoztató...de mintha ő már előre eldöntötte volna a dolgot, ezért gondolom hogy sima unszimpátiáról lehet szó...hogy lehetne ezt megtörni? Igazából az a furcsa, hogy rengeteg közös van bennük, zene és film terén szinte fedi egymást az ízlésünk...mindketten elég félénkek vagyunk, alacsonyak...furcsa sokszor olyan mintha magamat találtam volna meg csak fiúban...

Szeretném elérni hogy legalább mint beszélgetőtárs ne legyek érdektelen a számára...nagyon fáj, hogy egyre inkább úgy érzem valami nem tetszik neki bennem, és megfoghatatlan számomra hogy mi az...

2012. máj. 24. 23:07
 1/3 anonim válasza:
Célozgass, hogy nyitott vagy, tudasd vele egyértelműen,hogy szimpatikus neked, majd mondd neki, hogy szivesen megismernéd közelebbről. Találkozzatok...
2012. máj. 24. 23:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerintem elég célzás, hogy ráírok sokszor, és kérdezem őt, erről-arról, meg persze én is mesélek...nem kihallgatás.

Szerintem pontosan tudja hogy nyitott lennék rá, és meg van tőlem ijedve vagy nem tudom...vagy inkább úgy fogalmaznék: távolságtartó, tarja velem a 3 lépést.... :(

2012. máj. 24. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne irj rá.Egy pasi után sem szabad teperni semmilyen formában.Ne válts szerepet.Ha szeretne érdeklődik ő!

24l

2012. máj. 25. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!