Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki már régebben is tetszett nekem, de sokáig nem léptem semmit, nem is dumáltunk egymással, de valahogy mindig úgy éreztem, hogy én is bejövök neki. Voltunk egy közös táborban 1 hónapja, és ott nagyon jól elvoltunk egymással, jeleket is küldtem neki, amikre szerintem jól reagált, és fordítva is volt. Mikor hazaértünk sokat beszélgettünk chaten meg élőben is, még egyszer voltam is náluk. Ez úgy történt, hogy meg volt beszélve, hogy csak 1-2 órára megyek, mert utána edzése lesz, meg barátnőivel kell dumálnia, de mind a 2-t lemondta, és estig beszélgettünk. Aztán kb 1-2 hét múlva mondtam neki, hogy eléggé bejön nekem, de szerintem ezt már észrevette, erre írta, hogy "jajj, én nem is, meg most más tetszik nekem". Nem igazán törődtem vele, azóta nem beszéltünk, most viszont megint rámírt, és dumáltunk, eleinte úgyéreztem, hogy lehet, hogy mégis akar tőlem valamit, de mielőtt elköszöntünk meg már biztos voltam benne, hogy nem, mert feljött a pasi téma, hogy ki tetszik neki, és abból leszűrtem, hogy valószínűleg az nem én vagyok. A fő kérdés: Mit tegyek most? Továbbra is hajtsak rá, vagy inkább hagyjam a fenébe? Van olyan barátom, aki 2 hónapig hajtott egy csajra, aki folyamatosan koptatta, aztán a sokadik alkalommal, mikor a fiú hívta, valahogy megtetszett neki, hogy kitartó, és másfél évig jártak. Viszont olyan esetet is tudok, hogy a lány panaszkodott nekem, hogy nem hagyja békén 1 fiú, és milyen idegesítő. Most melyik a jó? :/2012. máj. 15. 21:50
1/4 anonim válasza:
Nem kell hajtani, maradj mellette, beszélgess vele, ha úgy érzed lépj, de nyomulni, tényleg nem jó dolog...
2/4 A kérdező kommentje:
nem lenne jó, ha megint írnám neki, hogy bejön nekem, és hogy vegyünk poénra az egészet, vagy ...? Akkor miért ír rám, ha nem akar semmit?
2012. máj. 15. 22:19
3/4 anonim válasza:
Mert kedvel... millió barátom van, akire ráírok naponta, mégsem gondolja egyik sem azt, hogy járni akarok vele, mert ismernek.. Szóval hajrá..
4/4 A kérdező kommentje:
de én régebben megmondtam neki, hogy bejön nekem, tudja h nem csak barátként nézek rá.
2012. máj. 15. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!