Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szakitsak vele? Normálisan

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakitsak vele? Normálisan

Figyelt kérdés
van egy lány akivel 2 honapja járok és elejivel szeretem de már -.- és szeretnék vele normálisan szakitani nem ugy hogy meg bántsam
2012. máj. 24. 23:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szakíts!Ne legyél gyáva és önző!Meg hülye..
2012. máj. 24. 23:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy mit fogsz csinálni, ki fog akadni.

Én csak 1 sms-t szoktam írni, mert nem szeretem nézni a síró fejüket :D

2012. máj. 24. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Nehogy levelet írj...

Az olyan lenne, mintha nulla zenei érzékkel akarnál szerenádot adni...

2012. máj. 24. 23:28
 14/19 anonim ***** válasza:

"Bocsi de nekem ez nem megy, nagyon bírlak de olyan érzések nem alakultak ki mint amilyenek kellenének és nem akarlak áltatni"

Ez elég normális? :D

2012. máj. 24. 23:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Elintézni, hogy a másik szakítson... Ennél nincs gerinctelenebb dolog. Még az is jobb, ha csak smst írsz.

Szar dolog volt úgy szakítani, hogy szerettem őt, de láttam, hogy ennek nem lesz értelme. Kiderült, hogy már 2 hónapja szakítani akart velem, csak nem volt elég mersze. A barátai nem akartak közbe avatkozni, de később az egyik elmondta, hogy olyan rossz volt látni, hogy én sokkal jobbat érdemlek, mint a srác. Már az elejétől látták a szemében, hogy ez így nem lesz jó.

2012. máj. 25. 00:06
 16/19 anonim ***** válasza:

"Elintézni, hogy a másik szakítson... Ennél nincs gerinctelenebb dolog."

Szerintem azért mégis van.

Pl lelépni szó nélkül, felszívódni, mintha sose lett volna közötök egymáshoz.

Egyik nap még beszélgettek, nem is sejtesz semmit, hogy talán ez az utolsó... Másnapra pedig mindenhol elérhetetlen lesz, megszűnik létezni számodra...

2012. máj. 25. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:

#16: Az ilyen nem ember. Aki ilyenre képes, az már nem tartozik az emberek közé.

A levél sz@r. Engem is úgy dobtak, de nem volt felemelő.

És miért nem szereted már?

2012. máj. 25. 10:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát, most nem azért, de 2 hónap szerintem még nem olyan rettenetesen hosszú idő... ettől még nem fog összetörni a leányzó. Mondd el neki őszintén, hogy ezalatt a 2 hónap alatt sem sikerült őt úgy megszeretned, de tiszteled annyira, hogy ezt el is mondod neki. Mondd meg, hogy nem szeretnéd őt áltatni, kedveled, de szerinted ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Ennyi. Nem kell ezt túldramatizálni. ;)
2012. máj. 25. 10:47
 19/19 anonim válasza:
En epp abban a helyzetben vagyok most, hogy szo nelkul lelepett a baratom 5 honap utan. Szornyu erzes, hiaba irok neki , nem valaszol, pedig megkerdeztem, hogy ez most szakitast jelent-e, de meg annyira sem meltatott, hogy egy sms-ben valaszoljon. 2 hete vagyok ebben a bizonytalansagban .
2012. máj. 25. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!