Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év korkülönbség nagyon gáz? 14/L
Figyelt kérdés
Úgy érzem, tetszik egy fiú, de 2 évvel idősebb nálam. Szerintetek nagy a korkülönbség?2012. máj. 24. 19:20
1/9 anonim válasza:
Szerintem még ne erőltesd a kapcsolatokat.
A kérdésed alapján alacsony intelligenciával áldottak meg _)
2/9 10inchhero válasza:
szerintem nem :D én 19 vagyok, és magamnál kb 2-4 évvel fiatalabbakkal találkozgatok :D (mert a korosztályom nagy része ribanc vagy ocsmány vagy elviselhetetlen.. xD) 19/F
3/9 anonim válasza:
Mit akarsz te 14 évesen? Kapcsold ki a gépet, és húzzál tanulni!
4/9 10inchhero válasza:
#4 jól van na.. megszokás.. Utólag nekem is leesett
5/9 anonim válasza:
egyaltalan nem!
mikor en 13 voltam,az akkori baratom 17 volt ,szoval 4 ev korkulonbseg volt koztunk.
most 15 eves vagyok,es a mostani baratom 19 ,mostis negyev,de mindig az idosebb fiukhoz vonzodtam.
bar attolis fugg,hogy te milyen erett vagy.
egy szerelmes lany / 15
6/9 anonim válasza:
ha elég érett vagy egy komolyabb kapcsolatra akkor szerintem nem olyan sok(mondjuk én részrehajló vagyok:DD) 14/l
7/9 Marada válasza:
Szerintem nem gáz. Ismerek olyat aki 15 évesen 26 éves sráccal jár.
8/9 anonim válasza:
Te most komolyan 2 év miatt parázol? Egyébként ez nagyon gáz azonnal szakítsatok mert ez nem kapcsolat kompatibilis!
9/9 anonim válasza:
Sőt nem elég , hogy gáz , egyszerűen pofátlanság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!