Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek áthidalható 27 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek áthidalható 27 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és szerelmes lettem egy 48 éves férfiba.

Igazából sokáig kerültem, tiltakoztam ellene, vagyis inkább saját magam ellen, mert tudom, hogy ez nem elfogadott társadalmilag, és eléggé különös szituáció.

Másfél hónapja vagyunk együtt, és minden a legnagyobb rendben van közöttünk. Szeretjük egymást, és együtt szeretnénk lenni, a sok atrocitás ellenére is, ami ért minket.

Mi a véleményetek erről? Esetleg a környezetetekben van/volt hasonló eset?

2012. máj. 22. 19:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
most még áthidalható, de eltelik pár év és már nem.
2012. máj. 22. 19:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sok negatívat fogok kapni,mert mostanában állandóan kapom. Szóval, áthidalható. Van egy házaspár barátom,akik között 28év a korkülönbség. A férfinek előtte volt családja, és a legnagyobb gyereke idősebb a jelenlegi feleségétől. Andi 20éves volt mikor összejöttek, most már 42. 22éve vannak együtt,boldogok,szeretik egymást. 3gyerekük van,minden a legnagyobb rendben köztünk. Szóval minden lehetséges,rajtatok áll.
2012. máj. 22. 19:35
 3/21 Csegi89 ***** válasza:
mondjuk a 27 év az már nem semmi...én 22 éves vagyok és a barátnőm 10 évvel idősebb,,másfél éve vagyunk együtt, nyáron költözünk össze...szerintem azzal nem kell foglalkozni, h más mit mond, a ti életetek, a ti érzéseitek, ti tudjátok...a másfél hónap együttlét még nem sok...bízzátok az időre...
2012. máj. 22. 19:35
 4/21 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem hogy,nem ugrasztasz szét egy családot az élvezet kedvéért...
2012. máj. 22. 19:36
 5/21 A kérdező kommentje:
Az párom 5 éve elvált. Az én értékrendembe nem fér bele egy család szétszakítása. :)
2012. máj. 22. 19:38
 6/21 x) ***** válasza:

Gazdag a pasi, mi? :D

Egyébként minden rajtatok múlik, mások véleményével nem kell törődni :)

2012. máj. 22. 19:39
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem az. :) Mindene megvan, de nem fogok bundát kapni. :D
2012. máj. 22. 19:40
 8/21 anonim ***** válasza:

irigylem az öregembert.

nekem miért nincs ilyen mákom?!

2012. máj. 22. 19:44
 9/21 anonim ***** válasza:
67%

Eltudom képzelni azt a nagy atrocitástXD

Amúgy az elsővel egyetértek:)

2012. máj. 22. 19:48
 10/21 anonim ***** válasza:
ezt mindenki maga döntse el, ha nektek így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá
2012. máj. 22. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!