Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek áthidalható 27 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek áthidalható 27 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és szerelmes lettem egy 48 éves férfiba.

Igazából sokáig kerültem, tiltakoztam ellene, vagyis inkább saját magam ellen, mert tudom, hogy ez nem elfogadott társadalmilag, és eléggé különös szituáció.

Másfél hónapja vagyunk együtt, és minden a legnagyobb rendben van közöttünk. Szeretjük egymást, és együtt szeretnénk lenni, a sok atrocitás ellenére is, ami ért minket.

Mi a véleményetek erről? Esetleg a környezetetekben van/volt hasonló eset?

2012. máj. 22. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
GONDOLJ BELE AMIKOR TE 30 LESZEL AKKOR Ő 57 amikor te még élveznéd az életet akkor neki már mindene fáj nem beszélve akármilyen problémákról az ágyban.....ja és amikor a gyereked 15 lesz akkor az apukáját nagypapának fogják nézni ez szerintem sehogy sem fogadható el....de te tudod ha nem érdekelt volna mások véleménye nem kérdezted volna meg...úgyhogy én ezt gondolom
2012. máj. 22. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
A te jó vagy rossz döntésed,sokaknak van itt problémája,pedig kor szerint összeillenek!
2012. máj. 22. 20:07
 13/21 anonim válasza:

Miért ne lehetne? Minden rajtatok múlik. Biztos mindig lesznek olyanok, akik majd csípős megjegyzéseket tesznek vagy negatív jelzőkkel illetnek benneteket...de végülis nekik az ég világon semmi közük a ti kapcsolatotokhoz...ha boldogak vagytok, akkor sok sikert kívánok nektek!

Egyik barátom édasanyja és édesapja között 15 év korkülönbség volt, nagyon boldogak voltak mindvégig (sajnos az édesapa idén elhunyt).

2012. máj. 22. 20:28
 14/21 anonim ***** válasza:
te beteg vagy.27 év korkülönbség.én ezt soha nem fogom megérteni.gondolj már bele ha ne adj isten addig együtt is maradtok,mi lesz ha te mondjuk "csak" 51 éves leszel?
2012. máj. 22. 20:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor is szerelmes vagyok belé, és kész. :)
2012. máj. 22. 21:01
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
a szerelem csak illúzió...
2012. máj. 22. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
ha szerelmes vagy akkor mi a kérdés.te tudod,ha neked jó hogy 20-25 év múlva temetheted...
2012. máj. 22. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Vígyázz, mert ha sokszor mondod akkor kiábrándulsz belőle a sok atrocitások hatására:)
2012. máj. 24. 09:23
 19/21 anonim válasza:
A barátom és köztem 28 év van. És én ráadásul 2 évvel fiatalabb vagyok nálad. Nkeem is nagy dilemma ez az egész,de így a negyedik hónap után már kezdek egyre jobban meg barátkozni a helyzetünkkel,mert én is szerelmes vagyok,és ő is. :)
2012. máj. 29. 11:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőbe járok....köztünk 23 év van,de nem merjük felvállalni egyenlőre még a kapcsolatunkat. 3 gyereke van a legidősebb egy évvel idősebb mint én....de én akkor is nagyon szeretem és harcolni fogok érte. Sok boldogságot kívánok nektek is :)
2012. nov. 11. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!