Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 év korkülönbség nagyon sok? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év korkülönbség nagyon sok? :S

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és most alakulnak a dolgok egy 30 éves sráccal aki nagyon jól néz ki imádom és lehet hogy bele is vagyok kicsit zúgva ő már rá is kérdezett hogy összejönnék-e vele de kértem hogy várjon még ezzel

szóval nagyon sok vagy nem

2012. máj. 19. 23:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik irányban 12 év. Nagy bajban lennél, ha egy 18-12=6 éves fiúról lenne szó.
2012. máj. 19. 23:09
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Sok. Neked a 20-24 évesekkel kéne ismerkedni max.
2012. máj. 19. 23:09
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
nem sok.. ha szerelmesek vagytok lehetne 40 is ;) tök mind1
2012. máj. 19. 23:10
 4/22 anonim ***** válasza:
66%
szerintem ez még a belefér kategória :)
2012. máj. 19. 23:11
 5/22 MicreE ***** válasza:
15%
Hát csak ő tőled ám gyereket akar. Felkészültél rá? Ez itt a nagy kérdés.
2012. máj. 19. 23:13
 6/22 anonim ***** válasza:
42%

Igen, ilyen fiatalon ez nagyon sok.

Gondold el, amikor ő 18 éves volt, Te még oviban homokoztál...:)

Szerintem szellemi-érzelmi érettségben és iskolázottságban egy szinten kell lennie a két félnek, különben alárendelt helyzetben vagy.

Azért az kicsit "gyanús", hogy valaki miért akar egy iskoláslányt 30 évesen... csak nem fölébed akar kerekedni? Ki akar játszani?... Irányítani akar?...

Ha ez nem áll fenn, akkor is kibukhat idővel, mindenképp gyanakodnék a fiúra.

A minap is olvastam több iylen topicot itt, hogy "5 éve egyutt vagyunk, családot terveztunk, sosa gondoltam volna róla, de bántalmaz, és egy fiatalabbra cserél el..." Azok is ilyen korkülönbséges kapcsolatok.

Ha 38 lennél, és ő úgy 50, akkor _talán_ már nem lenne túl sok az a 12 év...

De a lényeg, hogy mennyire fogod azokat a jeleket, amik egy nem egyenrangú kapcsolatra törekvés, hanem egy "gyarmatosítás" jelei nála. És bizony 18 évesen az embernek még nincsen szeme erre...

35 fölötti nőket EZÉRT nem akarnak gyarmatosítani, mert már van rá szemük, és nem hagyják magukat.

Jó, ha tudsz erről.

2012. máj. 19. 23:16
 7/22 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem nagyon számít a korkülönbség szerelemnél :)

Úgy értem én nálam a 18-20 korkülönbség még belefér ;) (oké nem hiszem, hogy járnék, 20 évvel idősebbel, de nem botránkozom meg ha ilyet hallok. Én max 16-18 évvel idősebb pasival járnék!

Amúgy ha nem akar komolyabb dolgot (mint pölö a család), csak egy kapcsolatot akkor simán belefér. Mert ha gyereket is akar, akkor nem hiszem, hogy menj bele, mert nem hiszem, hogy fiatalon szeretnél családot alapítani

2012. máj. 19. 23:21
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk is ekkorra a korkülömbség sztem nem gáz
2012. máj. 19. 23:21
 9/22 anonim ***** válasza:
egy gyanakvó, megkeseredett kartárs kommentjét olvashattuk .. :D ha szerelmesek,mindegy mit irkálunk..számító vagy'gyarmatosító" kihasználó lehet valaki 20 évesen is..ugyh ennek semmi köze a korához
2012. máj. 19. 23:22
 10/22 anonim ***** válasza:
mármint a 6os ;)
2012. máj. 19. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!