Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbség nagyon sok? :S
18 éves lány vagyok és most alakulnak a dolgok egy 30 éves sráccal aki nagyon jól néz ki imádom és lehet hogy bele is vagyok kicsit zúgva ő már rá is kérdezett hogy összejönnék-e vele de kértem hogy várjon még ezzel
szóval nagyon sok vagy nem
köszönöm a válaszokat ő engem soha nem bántana tényleg kis gyerek korom óta ismerem mindig is nagyon jóban voltunk nincsenek ilyen "gyarmatosításra" utaló jelek mert ez nem olyan kapcsolat nagyon jól ismerem
igen azon már gondolkoztam hogy ő gyereket is szeretne és most még nyilván nem vagyok rá felkészülve de kb 5 év múlva amikor ő 35 én 23 éves leszek onnantól már szerintem ez nem akadály
Jaj már. A nők sokkal érettebbek érzelmileg is, mint a korukbeliek. Semmi gond nincs ezzel. Egy 30 éves már legalább a saját lábán áll. Van egzisztenciája. Te egy felnőtt nő vagy, megérdemelsz egy felnőtt férfit.
Sok sikert!
"kihasználó lehet valaki 20 évesen is..ugyh ennek semmi köze a korához"
Szia!
De igen, van.
Helyzeti előnyök a még nagyobb kihasználáshoz:
30 éves férfi már lehet többdiplomás. 20 éves még nem.
30 éves fiúnak már lehet saját lakása, amit felajánl a lánynak, kint lakhelyet, és aztán evvel visszaálhet, zsarolhatja, hogy elküldi, HA...
El is tarthatja.
20 éves fiu azért még iylen fuggosegekbe nem keverheti.:)
Nem, nem vagyok megkeseredett, nekem saját lakásom van, mindig önfenntartó voltam, többdiplomás vagyok, diplomáim TÁRSADALOMTUDOMÁNYIAK, ezért szakmai szemmel látom, milyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek nők, nem magánéletileg.
Utolsónak igaza van. Kiszolgáltatottá válnak sajnos, így a gyámoltalan lányok. Elvárható legyen, hogy egy ilyen kapcsolat esetén, ha a férfinek már lakása van egy haszonélvezeti jogot ruházzon a hölgyre hűsége zálogául.
Aljas férfiak, ezzel élnek vissza, hogy a szegény kislányt belecsábítja, abba a helyzetbe, hogy ő biztosít neki lakást és anyagi támogatást, aztán ezzel jól magához láncolja.
lehet hogy sok lányt kihasználnak de engem nem akar kihasználni, mert ismerem jó emberismerő vagyok nem fogok oda költözni hozzá még egy jó darabig az is biztos lehet hogy ott alszok nála néha de nem költözök oda
az is tény hogy apám is nagyon régóta ismeri és kedveli lehet hogy a kapcsolatunknak már nem fog örülni :)
de alapból a srácot kedveli az mondja jó srác
és ha apa valakire ezt mondja az biztos így van ezek az apróságok miatt tudom hogy nem használna ki :)
Nagyon sok mindentől függ.
Gondold át:
- ő öt éven belül gyereket akar te is?
- te még két-három évet intenzíven bulizni fogsz, tudja ezt tolerálni?
- kész vagy lehorgonyozni? Mert ő társat keres, nem időtöltést...
Ha ezekre tudod a választ, akkor tudni fogod, hogy sok-ea 12 év.
BTW hogy lelőjem a poén: ha egy felé eveztek, semennyi korkülönbség nem sok. Ha viszont ellentétes irányba, akkor egy év is vízválasztó.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!