Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallottatok már szerelmet lányként? Hogy végződött?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 18:50
1/4 anonim válasza:
Én az elsö szerelmemnek nagyon nehéz volt de láttam hogy ö nem lép igy kimondtam én aztán kiderült hogy ö erre várt mivel idösebb volt nálam cikinek érezte hogy ö kezdeményezzen együtt voltunk 3 évet aztán szakitottam vele.
2/4 anonim válasza:
Igen, de rohamot kapott és egy 2 literes kólásüvegből locsolta rám a 6 hetes vizeletét.
3/4 anonim válasza:
Igen. 4 kapcsolatom volt abból 2-nek én vallottam szerelmet :)
Egyik rosszul végződött, ismertük egymást, elkértem a telefonszámát majd egyszer csak erőt vettem magamon és megírtam smsben :) összejöttünk, jártunk pár hónapot és kiderült van barátnője és a szeretője voltam csak... -.-
Mostani páromnak is szerelmet vallottam, közösségi oldalon írtam neki levelet, ismertebb személyiség szóval nem nagyon bíztam benne, hogy lesz is akármi, de mondom próba cseresznye :D és tadáám 1,5 éve vagyunk együtt és minden tökéletes :) Még most sem hiszem el! :)
22/L
4/4 anonim válasza:
A jelenlegi páromnál én indítottam el a lavinát. Csak annyit mondtam, hogy nekem ő mint srác nagyon bejön és ha mások lennének a körülmények, akkor szívesen megismerném kicsit jobban... Aztán minden számítás felbordult és összejöttünk. :) Ennek már lassan egy éve. Sokszor elgondolkodom azon, hogy ha vajon akkor én nem lépek, most együtt lennénk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!