Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, h nagyon gyorsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h nagyon gyorsan beleszeretek vkibe?

Figyelt kérdés

Mindig ez volt! Olyanokba is beleszerettem, akibe nagyon nem kellett volna...

most az utolsó kiszemeltembe is beleestem..és talán túlságosan rátapadtam, és nem jött össze...és még mindig vonz...pedig tudom, h valójában egyébként sem illettünk volna össze!

Segítsetek, kérlek!

19/l

2009. jún. 29. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
nincs esetleg olyan esemény a multadban, ami miatt különösen vágysz a szeretetre és a kötődésre? szüleid együtt élnek, velük élsz? sokat foglalkoztak veled?
2009. jún. 29. 09:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nálam is ez van...nem tudunk mit tenni a másik ember vonzalma miatt. ezellen nem tudsz mit tenni hacsak nem találsz magadnak egy olyan fiút aki tényleg szeret és nem lesztek együtt minimun 2-3 évig...az meg hosszú idő és azalatt sok minden megváltozik...

Ennyit tudok sajnos ajánlani és tanácsolni. amugy meg járj nyitott szemmel és hátla meglátsz majd egy embert aki szeret:):)

sok sikert:)

2009. jún. 29. 09:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, együtt élnek, és sokat foglalkoztak velem.

Viszont mindig is szerettem szeretni, szükségem van vkire, akivel törődök. Eddig volt is, de kb 2 hónapja szakítottunk.

szerettem őt is, de a dolgok rosszul alakultak, összevesztünk, és megharagudtunk egymásra..

ő nem hiányzik

csak vkinek a szeretete...

2009. jún. 29. 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:
igen kell egy olyan akit szerethetsz.. viszont ha nagyon könnyen szerelembe esel ( szerintem inkább hosszabb fellángolás) mi van ha sokáig vagy együtt valakivel, és jön egy újabb, aranyosabb, aki többet mosolyog stb.. ?
2009. jún. 29. 09:34
 5/10 A kérdező kommentje:

akkor végem:P

egyébként, az eddigi kapcsolataim hiába voltak hosszúak(1-2év) egyiket sem érzem, h úgy igazán nagyonnagyon szerettem volna, inkább csak a megszokás és a kötődés

:(

2009. jún. 29. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:

nincs veled semmi baj. :) mindenki szeretetre és törödésre vágyik.. csak valaki beletörődik hogy nem kaphatja meg... jómagam sem bírom egyedül.... de ez nembaj. :) mozgalmas életed lesz. :P

első

2009. jún. 29. 09:40
 7/10 A kérdező kommentje:
thx:)
2009. jún. 29. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:

erre nem tudok hasznosat válaszolni, csak annyit tudok mondani, hogy én is ilyen vagyok. nem tudok magammal mit csinálni.. remélem nyugtat kicsit, hogy nem vagy egyedül:)

16/L

2009. jún. 29. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:
bika vagy? :D (horoszkóp) általában azt hiszem ők szoktak.
2009. jún. 29. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:

halak vagyok

egy érzelmes halak, és sok helyen olvastam már, h művészlelkek a halak

ráadásul a halak utolsó napján születtem

2009. jún. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!