Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz és komoly helyzet. Ti mit tennétek?
Hát..bevallom őszintén, én ha szeretek valakit..nem gondolom róla, hogy hülye. Elhiszem, hogy ragaszkodtok egymáshoz, de ez így elmondva már inkább csak ragaszkodásnak tűnik, mint szerelemnek.
Végiggondolhatnád azt is, hogy ha nem tudtok beszélgetni, az mondjuk ugyanúgy a Te hibád is.A depresszió eléggé hajlamosít arra, hogy nehezen lehessen Veled beszélgetni.
Miért estél depresszióba?? Ott volt az a lány Melletted, akire 6 évet vártál!!
És igen, ha nem vagytok eleget együtt és nem figyeltek egymásra, az nagyon gyorsan megöli a kapcsolatot. Ettől hidegültetek el egymástól igazán. Ahol a felek nem beszélgetnek egymással és nem figyelnek egymásra, azt én nem is nagyon látom kapcsolatnak..ne haragudj.
Csoda, hogy most Veled van.. becsüld meg..tényleg szerethet Téged ez a lány.
A szexről annyit, hogy kelt csalódást, ha nem megy. Tudni kell kezelni. Az a véleményem inkább azért nem megy, mert a kapcsolatotokban nem stimmel valami. Ha azt rendbe hozzátok, talán a szexualitás is rendbe jön.
Gondold végig kérlek miért vagy vele!
Ha úgy érzed tényleg szereted, akkor beszéljétek meg az elmúlt időszakot. Beszéljétek meg az érzéseiteket, hogy mi hiányzik, hiányzott.
Tiszta lappal sokkal könnyebb kezdeni
20/L
Hogy mit jelent? Egy olyan valakit akinek köszönhetek kb mindent ami most vagyok, és most sokkal jobb vagyok, mint fél éve.
Attól estem depresszióba, hogy a rozsaszin köd hirtelen elmult, egyik napról a másikba. elötte ugy tünt h örökre vele leszek aztán ez egyik pillröl a másikra elképzelhetetlen lett.... vagyis nagoyn beleéltük magunkat, aztán hirtelen a fölrde csöppentünk vissza. és ez mind2önknek fájt.
simán tudok vele beszélgetni, csak vmi miatt szinte mindig van egy kis feszültség. multkor pl egyik este érezhetö volt, aztán megbeszéltük a dolgokat amik történtek, meg nagyon jól mélyen elbeszélgettünk... miután érezhetően felszabadultunk, egymásnak estünk... aztán kiderült h nincs gumi... erre meg megint visszaestem a bolondulásba:D amikor roszabb az idö akkor a kedvem is rosszabb... nem tudom. amikor egymással vagyunk akkor is tök hullámzó a kedélyállapotom.
az meg hogy nem tudtam vele besézlgetni, igy utólag bizony az én hibám volt főleg.
most így érettségi elött, volt h 1 hétig nem találkoztunk, meg egy héten max 1-2 szer elötte, és akkor is csak DU. még egyszer sem ébredtem mellette, cksa ugy, hogy megbeszéltük h lefekszünk, de a feszkó miatt egyszerüen nem ment... utána nagyon rosz volt egymás mellett elaludni. szóval csak így. nagyon csüggedtek vagyunk, de minden erönkel azon vagyunk h újra minden szép legyen. sztem ott szeretik egymást az emberek, ahol 8 hónapot kibírnak ugy h nem jön össze a szex...
megyünk balatonra 13dikán, 1 hétre. amúgy ma pl egész nap vele voltam és a végére egész jól éreztem magam. amúgy azt érzem h csak annyi a gond h 'elhangolódtunk' egymásról, de közbe neki is meg nekem is sok hülyeség jár a fejünkbe, ezt is többször megbeszéltük már közösen.
januárban (a depi legmélyebb időszaka alatt) 16 kilót fogytam pl. nem ettem hetekig. és akkor sem tudtam neki azt mondani h legyen vége. és nem tudom elképzelni, hogy vmikor is oda jussak h ilyet kimondjak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!