Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzi úgy, hogy megcsaltam?
Egyértelmű, hogy nem csaltad meg. Hacsak érzelmileg nem, de ez hülyeség. Jogod van barátkozni más emberekkel ezt nem tilthatja meg, se azt, hogy kiöntsd a szíved valakinek, aki nem ő. Bár szerintem ez itt a probléma.
Ha nem történt köztetek a beszélgetésen kívül semmi, akkor nincs mitől tartania a párodnak. Szerintem mindenképpen ülj le vele beszélgetni és tisztázzátok ezt a helyzetet, nyugtasd meg, hogy nincs mitől tartania és bízhat benned. Bizalom nélkül nem igazán működik egy kapcsolat.
2009. jún. 28. 22:52
2/6 A kérdező kommentje:
Kb. 2 hónapja ismertem meg, párszor bepróbálkozott, a vége felé már ostromolt és hiába beszéltük meg, hogy szigorúan csak barátok lehetünk, nem megy neki.
A páromnak nem sokat beszéltem róla, mert nagyon féltékeny típus és nem akartam ezzel megbántani. Ez lehetett a baj?
Mióta így (hát nem is tudom) összevesztünk(?) miatta a Párommal, jobb lett a kapcsolatunk is. Azt mondta, hogy ha Ő máshogy viselkedne velem, nem lett volna ez.
Ha a párod nem foglalkozik veled eleget, akkor ne lepődjön meg, ha más emberektől vársz törődést. Nem csaltad meg, hiszen nem volt semmi köztedés a másik srác között. De szerintem gondolkodj el rajta, hogy érdemes-e együtt maradnod egy olyan fiúval, akivel csak veszekedtek, ráadásul nem érdeklik a problémáid sem!
2009. jún. 28. 23:06
Ha csak baráti kotodés akkor hogy is csaltad meg?
2009. jún. 28. 23:47
hát mondjuk hallod, én egy kicsit más választ fogok adni mint az előző válaszolók. Szóval, ha mondta a srác h neki nem fog menni h barátként tekintsen rád, akkor nem az lenne a természetes h nem barátkozol vele? Mert jó, te hiába tekinted barátnak, ha ő nem tud barátként nézni rád, annak így vagy úgy de szivás a vége, mert pl. napi 2-szer bepróbálkozik és előbb-utóbb úgysem tudsz majd ellenállni? vagy mivan akkor ha igazából nem is annyira hűdejó barát, csak azért vagy vele jóban, mert imponál neked h tetszel neki? hát nemtudom, ezeken gondolkozz el....én a pasid helyébe ki lennék akadva rendesen, ezt meg is mondom! nem azért mert megcsalás, mert ez igazából nem megcsalás, de én pl. elvárnám a nőmtől h ne haverkodjon már egy olyan fiúval aki nyíltan, gátlás nélkül hajt rá, ráadásul úgy, h tudja h van pasija!
2009. jún. 29. 00:22
örülj neki h jobblett a kapcsolatotok. megcsalásnak ugyan nem nevezném ezt, de azt megértem h ha szörnyen megbántódott, ugyanis ha úgyvesszük ez nemszép dolog a haverjának kibeszélni a problémátokat. eleve sztem nemjó dolog egy közös ismerőssel megbeszélni a párkapcsolati problémákat, főleg nem egy ellenkező neművel. legközelebb próbálkozz egy barátnővel, neki meséld el. azért gondolkodhattál volna, mielőtt eszedbe jut a párod haverjának elmesélni a párkapcsolati ügyeidet. sztem szemétség volt. de megcsalásnak azért nemnevezném.
2009. jún. 29. 00:28
Kapcsolódó kérdések: