Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Van itt olyan férfi, aki számára természetes, hogy ő az úr a háznál, és akár még a veréstől sem riad vissza?

Figyelt kérdés
Más elgondolások is érdekelnek, amelyek eltérnek az átlagostól/megszokottól! (Ilyen elvekkel rendelkező nők is válaszolhatnak).
2012. máj. 22. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Sok helyen nem dívik, de mi kiegészítjük egymást.

Mindenki mindent megcsinál, amit tud, segítünk egymásnak és nincs probléma.

Nekem nincs szükségem egy egoista, öntelt férfira, neki se egy házisárkányra.

Szépen élünk, boldogan, mindent megbeszélve.

2012. máj. 23. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

08.12 ott a pont.

a pasik nagy részének büdös a munka, nagy részük ami ingyen kell csinálni és rendszeresen az már női munka.

Én ezért sem fogok senki sem magam mellé, főleg nem egy haszontalan pasit.

Kérdéshez: van ilyen faszi, de sajnos a nő ott baromi nagy papucs, vagy szolgalélek, szóval egy egészséges nőnek van tartása, és becsüli magát annyira hogy kivívja magának a tiszteletet.

2012. máj. 23. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sose ütök meg nőt, csak akkor ha megkér rá. De akkor is vigyázok nagyon.

Szerintem van egy csomó nő aki egyszerűen igényli ezt. Ez a szülők hibája egyértelműen. Én is ismerek jópár olyan családot ahol a lány tökre le van becsülve. Igazából a barátnőm is ilyen. Folyton ő főz pl. az egész pereputtynak, és még annyi sincs bennük h megköszönjék, hanem cseszegetik, hogy túlsózta meg ilyenek. Ilyenkor legszívesebben elküldeném őket a francba (néha sikerült már). Sajnos a barátnőm betegesen ragaszkodik hozzájuk, sztem pont mer ilyen gyökerek. Sztem ez a női sors, h valaki elnyomja őket, és akkor még jobban fogja ő(ket) szeretni.

De én inkább tisztelem a nőket (már aki megérdemli)

2012. máj. 24. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Ennek valamennyire szerintem társadalmi okai vannak. Régen például az volt, hogy a férfi kereste a pénzt, ő tartotta el a családot, a nő meg vezette a háztartást. Ők ezzel ki voltak békülve, úgy ahogy.

Most ezek a szerepek szétcsúsztak. És sajnos nincs letisztázva, hogy kinek mi a dolga, ezért sokszor félreértések/nézet eltérések vannak, pl a nő pénzsóher a férfi lusta dög, stb.

Én elfogadom azt, ha valaki úgy akar élni, hogy nőként nem akar pénzt keresni, el akarja tartani magát, de akkor tegyen is meg mindent a háztartásban, a férfi pedig egy szóval se szidja ezért, ha elvárja, hogy a nő mindennemű házimunkát megcsináljon, és pénzt kér tőle.

Vagy lehet fifty-fifty, ahol mindenki fizet magának, és a munka felesben történik.

Szerintem mindegy milyen szerep van, csak legyen tisztázva, és igazságos rendszer szerint történjen.

Barátoméknál például neki semmit sem kell csinálnia, a segge is ki van nyalva, és teljesen elcseszte az anyja, holott a lánytestvéreitől elvárja a házimunkát. Én vagyok a köcsög, amiért elvárom, hogy ne éljen hányadékban, merthogy ez a nők dolga nem az övé.

Nálunk viszont munkamegosztás van, úgyhogy kemény hatalmi harcok mentek köztünk az elején, azóta valamit fejlődött... Nem túl sokat, de még nem élünk együtt. Nem tudom később ez mennyire lesz gond...

21L

2012. máj. 24. 17:07
 15/17 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem van olyan nő aki addig addig játszmázik amíg ki nem provokál egy jó verést, aztán meg persze ő a kis ártatlan... hagyjuk már ezt a szent sz@r szöveget, hogy ne bántsuk a nőket, ember az is és ha hülye 2 pofont neki. Ha nem működik egy kapcsolat, akkor persze nem kell összeverni a nőt, elég elhagyni - pl gyerekek esetében ez nem olyan könnyű. Szerintem nincs olyan férfi aki nem adna két egészséges pofont egy h?lye pics@nak, aki felbosszantja, nem azt mondom, hogy "verni" kell, de néha meg kell mutatni neki ki az úr a háznál, és ha nem tetszik kívül tágasabb, nehogy már egy nő terrorizáljon egy férfit, és ezt még hagyjuk és és ne tegyük a helyére...
2012. nov. 29. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem is verhet nő, sőt, ragaszkodom hozzá. (Szerencsére van is, aki verjen.) Fordítva kizárt.
2012. nov. 29. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem egészséges megütni senkit sem, nem véletlen van a szánk, meg is lehet beszélni a dolgokat
2012. dec. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!