Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem a főnökömmel. Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
Kezdő ápolónő vagyok, és összejöttem az osztályvezető főorvossal. Még suliba jártam, mikor elkezdtünk tetszeni egymásnak, de akkor úgy voltam vele, hogy kicsinálnának a kollégák, meg az osztálytársak idegileg. Rohadtul nem érdekel, hogy mi van a neve előtt, akkor is, ha ez hihetetlen. Szeretem, és kész. Saját maga miatt. Szakvizsga után elkezdtem dolgozni az osztályán (januárban), és két hónapja együtt vagyunk. Persze most mindenki engem utál, azt hiszik, hogy valami hatalommániás ribanc vagyok, pedig igazából semmi előnyöm nem származik ebből a kapcsolatból, semmi előnyös megkülönböztetés nem ér, ugyanúgy dolgozom, mint mindenki más, sőt nekem jobban kell teljesítenem, mert velem így kritikusabb a főnök. Mi tegyek? Hogyan illeszkedjek be a kollektívába, és hogyha értessem meg a többiekkel, hogy nem érdekkapcsolatban élek?2012. máj. 22. 21:14
11/21 anonim válasza:
Szerintem örülj a kapcsolatodnak :D. Az más kérdés, hogy talán egyébként sem egészséges, ha a párod a főnököd is. Nem tudod esetleg magad egy másik osztályra átkérni?
12/21 anonim válasza:
Keress máshol állást, hátha van valami. Elég egy másik osztály.
23/N
13/21 anonim válasza:
Meg tudod, minden csoda 3 napig tart. Ha látják, hogy tartós a kapcsolat, másként néznek majd rád.
Én is így voltam anno: tanár-diák szerelem, ennek már 7. éve :)
Hány éves a dr úr?
14/21 anonim válasza:
Egy csomó nővel összezárva, aki minid irigy rád és utál... Hát, nem irigyellek... Én átkérném magam egy másik osztályra, esetleg kórházba. 24N
15/21 A kérdező kommentje:
41 éves a doktor úr. :D
2012. máj. 23. 05:50
16/21 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam azon,hogy átkérem magamat másik osztályra, de annak a beteganyaga, esettanulmányai nem tetszenének annyira, no meg nem is az a szakterületem. Egyébként a fej,-és nyaksebészeten dolgozom.
2012. máj. 23. 05:51
17/21 anonim válasza:
Csak egyszerűen tedd a dolgod. Ezt csak az idő tudja megoldani. Ha nem részesülsz kedvezményekben. Ha nem elnézőbb veled a felettesed bármiért, akkor a "tömeg" is látni fogja a helyzetet.
Ezt most tűrnöd kell. Ha magyarázkodsz, annál rosszabb.
18/21 anonim válasza:
Ha nem akarsz elmenni az osztályról, én is azt javaslom, amit az utolsó. Ne oszd meg a többiekkel a magánéleted, dolgozz, legyél jó munkaerő. Szerintem több év lesz, mire belátják, hogy tényleg szerelemről van szó, nem érdekkapcsolatról. Nem akarlak bántani, de a párod kora is közrejátszik ebben. Ha 30 körül lenne nyilván jobban tolerálnák, de akkor nem is lenne osztályvezető. És ne magyarázkodj, tényleg felesleges... Ha valaki a füled hallatára elemzi a kapcsolatotokat, kérdezz tőle valami szakmait xy betegről, jelezve, hogy nem pletykálni vagytok ott... Sok sikert és kitartást!
19/21 anonim válasza:
Hát, ha a doktor úrnak nincs felesége meg családja mindemellé, akkor teljesen mindegy, hogy mit gondolnak mások.
20/21 A kérdező kommentje:
Nincsen felesége, és családja. :)
2012. máj. 23. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!