Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el? 2éve összejöttem a főnökömmel, akinek akkor éppen rossz volt a kapcsolata a b. nőjével. Bővebben lent!
2éve összejöttem a főnökömmel,akinek akkor éppen rossz volt a kapcsolata a b.nőjével.
Titokban randiztunk,örültünk ha munkanap volt,minden alkalmat megragadtunk arra,hogy túlórázni lehessen.(a többiek nem igazán,de mi nagyon)
EGymásba szerettünk,én terhes lettem.Sajnos ő addigra rendezte a kapcsolatát,így már nem volt közös jövőnk.Nem tudom mivel sikerült a csajnak maga mellett tartania,talán az elmúlt sok év megszokása,a közös múltjuk.Nem tudom.Én megszültem a picit,már lassan egy éves.A pici megszületése után még tartottuk a kapcsolatot,telefonon,e-mailben.De mára már ezek a beszélgetések is megszakadtak.Szeretném őt elfelejteni,de hogyan????Ha ránézek a kislányomra mindig eszembe jut.A szeme tisztára olyan mint az apjáé!!! Nem bánom,hogy megszültem a picit,IMÁDOM ŐT!!!De ez nagyon rossz érzés,hogy minden nap eszembe jut az apja és fáj a hiánya!Sokszor van olyan érzésen,hogy annyira nagyon szeretném érezni a közelségét,a karjai ölelését,az illatát!Jó lenne hallani a hangját!!!De sajnos ez már lehetetlen.Főleg most,hogy nekik is született egy kisbabájuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!