Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek búcsút mondhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek búcsút mondhatok a kapcsolatomnak?

Figyelt kérdés

A párommal már másfél éve vagyunk együtt, és az történt, hogy most a cégétől kiküldték két hétre továbbképzésre. Pár nappal miután elment, felhívott egy kollégája, akivel párszor magam is találkoztam, hogy menjek már át hozzájuk, ne kuksoljak otthon egyedül, éppen összejöttek a többi kollégával, és ha már a párom nem lehet ott, legalább menjek el én. Amikor átmentem, "véletlenül kikotyogta" nekem egy beszélgetés közben, hogy a párom egyik kolléganőjükkel ment el a továbbképzésre, és hogy egy hotelben vannak, és hogy amúgy is vagyogat közöttük valami, és hogy kvázi éppen most (is) megcsal. nekem ez addig eszembe se jutott, de ahogy ott elmondta, annyira reálisnak tűnt, hogy teljesen beleéltem magam, és elhittem, és persze sokkolt. Elkezdtem egyik pohárral inni a másik után, barátunk pedig persze lelkesen töltögette is nekem, és közben szabadkozott, hogy mekkora hülye, és hogy nem kellett volna elmondania. már el is ment mindenki, én meg meg ott maradtam, és teljesen össze voltam törve és el is áztam rendesen.

Hánynom is kellett, ő meg hátulról fogott és hánytatott. De már annak gyanúsnak kellett volna lennie, hogy miközben hánytam ő meg fogott, benyúlt a szoknyám alá és "letesztelte", hogy mi van a bugyiban. én meg közben hánytam, és mással nem is tudtam foglalkozni. Aztán dühösen eltoltam magamtól, ő meg elkezdett szabadkozni, hogy nem is tudja mi ütött belé, és hogy ne haragudjak rá, nem csinálja többet, de hogy ilzen állapotban már ne menjek haza az éjszaka közepén, aludjak néhány órát, reggel hazamegyek, ő megígéri, hogy egy ujjal se ér hozzám. Tényleg nagyon rosszul voltam, úgyhogy belementem, és lefeküdtem aludni. Arra kezdtem el ébredezni, hogy hátulról két ujjával teljesen bennem van, a másik kezével meg már húzza fel az óvszert. Lassan zavarosan átfutott az agyamon, hogy hol is vagyok, miért, ki van mellettem, hogy nem a barátom, és hogy ő meg éppen megcsal. Mire ezek átfutottak az agyamon addigra már nem az ujjai voltak bennem, hanem nagyon gyorsan felváltotta őket a farkával, és mivel látta, hogy ébredezem és hogy kótyagosan tiltakoznék, csitítgatott, hogy "nyugodjak meg, nincsen semmi baj, mostmár úgyis mindegy és mindjárt végez". Én meg borzasztóan szégyeltem magam, és tényleg á úgy éreztem, hogy mostmár úgyis mindegy, "ebből már nem mászok ki sehogy se", bennem volt a barátom miatti keserűség, és tényleg pillanatok alatt néhány erőteljes lökéssel végzett is. Kiment a mosdóba rendbetenni magát, nekem pedig nem volt semmi energiám és aludtam tovább. Reggel úgy mentem el, hogy ő még nem ébredt fel, és az egész egy rossz álomnak tűnt. pár nap múlva tudtam meg, hogy mielőtt a párom kiment volt közöttük egy elég nagy nézeteltérés, mert eredetileg ezt a kollégáját küldték volna ki, aztán mégis a páromat küldte ki a főnökük. Emiatt ez kolléga "kakaskodásból" akart engem lefektetni amíg ő kint van, és nyilván a megcsalós sztorit is ennek a fényében találta ki. Ha a párom hazajön, nyilván első dplga lesz mindenre kiterjedő kiselőadást tartani neki a történtekről. Most mit csináljak?

2012. máj. 22. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel, ez nemi erőszak.
2012. máj. 22. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom! Jelentsd fel!

Nem a te hibád, akkor se ha részeg voltál. Visszaélt a helyzettel, megerőszakolt.

2012. máj. 22. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es válaszoló vagyok.

Segítségért hívd ezt a számot:

06-40-630-006 - Szexuális erőszak segélyvonal

Hívható hétfőnként 10–14, szerdánként 14–18, péntekenként 10–14 óráig.

Segítenek abban, hogy hova fordulj, mit tehetsz.

2012. máj. 22. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor is érdemes őket felhívnod, ha nem akarod feljelenteni.

Megértő segítséget kaphatsz. Meghallgatnak, tanácsot adnak.

2012. máj. 22. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Valaki mond neked valamit, erre te azonnal, kétségek nélkül hiszel neki és leiszod magadat.Te felnőtt embernek érzed magadat ezek után? Nem akarom elhinni , hogy ennyire ne lenne kontroll benned, sem azt, hogy egy cseppnyi bizalom sem, ha a barátoddal szemben, aki nem tudja akkor megvédeni magát; hitelt adsz egy másik ember szavának.
2012. máj. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!