Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, vége a kapcsolatomnak?
Figyelt kérdés
még csak az elején tartottunk, fél év után, én nem akartam beszélni a közös jövőnkről, de ő előhozta, és elkezdte mesélni, hogy mik a tervei, ház, gyerekek, vallás /különböző vallásúak vagyunk, de ez nem okozott gondot ismertségünk 2 éve alatt/. Én ebből arra következtettem, hogy neki nem rám van szüksége, emiatt 2 napig nem beszéltem vele. Később elmondtam neki mi bánt, és bocsánatot kértem, amiért nem akartam megbeszélni a problémát. Mire ő közölte, hogy ezzel a viselkedéssel nem tudna együtt élni, ha 2 ember nem tud kommunikálni, akkor hagyjuk is. tudom, hogy talán igaza van, de mit lehet ilyenkor csinálni?? 23/L2012. márc. 21. 14:48
1/15 anonim válasza:
Kicsit pontosabban?A vallásal kapcsolatban volt problémád?
Hát ha ő így kerek perec megmondta, hogy ezzel nem tudna együttélni,akkor eléggé komolytalan az irányodba!
2/15 A kérdező kommentje:
nem, a vallással nekem nem lett volna problémám. Csak azt gondoltam, sajátjai közül akar választani. De nem ez a baj, hanem, hogy ezt nem beszéltem meg vele, nem kérdeztem rá konkrétan, vagyis nem bízok meg benne...
2012. márc. 21. 15:00
3/15 anonim válasza:
Szóval valahogy mégis mondtad, hogy válasszon inkább olyan vallásút mint ő? :S bocsi de ahogy leírod a dolgokat, olyan mintha magadat akarnád okolni,holott szerintem ő csinált bolhából elefántot...
4/15 anonim válasza:
Hát szó mi szó elég gyerekesen kezelted a dolgot 23 éves létedre, meg amúgyis. Ha ő ezt nem tufja elfogadni akkor nem tudsz mit tenni.
5/15 A kérdező kommentje:
jah, persze, hogy gyerekes. így utólag nagyon is, még sosem volt hosszú párkapcsolatom, és hát ez is, csak fél év, nem sok. nem okolom magam. szerintem mindketten hibásak vagyunk.
amiért ő nem ad még egy esélyt, mert én 2 napot hisztiztem és nem felnőtt módjára viselkedtem,...
2012. márc. 21. 15:04
6/15 A kérdező kommentje:
és nem mondtam neki, hogy válasszon magának saját vallásából. nem mondtam semmit se igazából..
2012. márc. 21. 15:06
7/15 anonim válasza:
Ő miért lenne hibás? Ő őszinte és elmondta, hogy ez számára elviselhetetlen. Te viszont nem is értem mit csináltál. Halgattál mint egy hal amíg ő beszélt és amikor befejezte, felálltál és kisétáltál két napra? Nem értem, mert én biztos nem bírnám ki, hogy ne kérdezzek bele amíg mesél meg minden. Az meg főleg gyerekes, hogy kitalálsz magadnak valamit és aztán megsértődsz érte, ahelyett, hogy rákérdeznél.
8/15 A kérdező kommentje:
és légyszi ne essetek nekem nagyon, mert még elég érzékenyen érint hogy vége a legelső kapcsolatomnak:S
2012. márc. 21. 15:12
9/15 anonim válasza:
Milyen vallás? Milyen vallású az alak?
10/15 A kérdező kommentje:
tulajdonképp igen, nem szóltam bele, amikor mesélt. csak magamban kombináltam.
2012. márc. 21. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!