Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, vége a kapcsolatomnak?
Figyelt kérdés
még csak az elején tartottunk, fél év után, én nem akartam beszélni a közös jövőnkről, de ő előhozta, és elkezdte mesélni, hogy mik a tervei, ház, gyerekek, vallás /különböző vallásúak vagyunk, de ez nem okozott gondot ismertségünk 2 éve alatt/. Én ebből arra következtettem, hogy neki nem rám van szüksége, emiatt 2 napig nem beszéltem vele. Később elmondtam neki mi bánt, és bocsánatot kértem, amiért nem akartam megbeszélni a problémát. Mire ő közölte, hogy ezzel a viselkedéssel nem tudna együtt élni, ha 2 ember nem tud kommunikálni, akkor hagyjuk is. tudom, hogy talán igaza van, de mit lehet ilyenkor csinálni?? 23/L2012. márc. 21. 14:48
11/15 A kérdező kommentje:
számít most a vallása? egyébként én keresztény, ő református. nem a vallásunkkal van a probléma.. csak én gondoltam azt, de lehet, hogy csak éretlen vagyok egy kapcsolathoz.
2012. márc. 21. 15:15
12/15 anonim válasza:
Az én menyasszonyom is katolikus (lenne) én meg református. Egyikőnket sem zavarja. Ha neki fontos az hogy eljárhasson a templomba, meg hogy a gyerekek reformátusok legyen akkor támogasd benne. De ez nem indok semmire.
Viszont ha éretlenül viselkedsz az elég visszataszító lehet valakinek aki komoly kapcsolatot akar.
13/15 A kérdező kommentje:
igen, igaz. engem nem zavarna akármilyen lenne a vallása. hiszen nem csak erről szól az életünk. de igen, gyerekesen viselkedtem, azt hiszem megijedtem, hogy mostantól másképp, máshol és másvalakikkel kéne élnem...
2012. márc. 21. 15:22
14/15 anonim válasza:
a kereszténységben van katolikus,református,evangélikus sbt... szóval majdnem hasonló a vallásotok amúgy:)
15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. aki még mindig a vallásnál van leragadva, az álljon le. még a nemzetiségünk is más volt. ezenkívül ő diplomás volt, én csak egy cukrász. rengeteg különbség volt köztünk, de ismétlem, nem ez volt a vita és végül a szakítás oka. hanem a meg nem beszélt dolgaink. köszi ismét. kicsit segített.
2012. márc. 21. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!