Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan és mikor léphetnénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és mikor léphetnénk tovább?

Figyelt kérdés

Tehát adott egy 15 éves lány és a barátja (én). 6 hónapja járunk. A lány még nem valami érett e téren szerintem. Tulajdonképpen ha szóba kerül a szex, vagy ilyesféle téma, akkor ezt egyből kerüli és nem is nagyon érdekli (kérdeztem is tőle). A kérdésem elsősorban olyan lányokhoz szól, akik hasonló korban párkapcsolatban voltak(fontos hogy fiúval :D). Ti hány éves korotoktól, illetve a járástól kezdve mennyi idő múlva kezdtetek úgy gondolni erre, hogy de jó lenne ebben is előre lépni a kapcsolatotokban? (természetesen az elejétől kezdve, hogy csak ismerkedünk egymás testével)

Amúgy mindketten szüzek vagyunk és első kapcsolatunk.

2012. máj. 22. 18:08
 1/2 anonim válasza:
Én 15 voltam a barátom 17 nekünk is 5.hónap végén történt meg. Mindkettőnknek első volt. Ha kerüli valószinüleg mert még nem akarja vagy fél... mi 4-5hónaposan kezdtünk igazán ismerkedni egymás testével. Én tudom hogy fiatal vagyok, de teljesen megbízom a barátomban és tudom hogy szeret és én is őt meghogy nem csak Arra kellek neki.(napokban leszünk 1évesek) Tudasd vele hogy szereted és fontos neked és ha ő még nem akarja te nem erőlteted.
2012. máj. 22. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem és semmiképpen sem akarom erőltetni ezt, sőt bármeddig képes vagyok várni ezzel (legalábbis most még ezt mondom :D).
2012. máj. 22. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!