Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit kéne csinálni?
Barátommal pár napja szakítottunk. Az ok az volt, hogy rengeteget veszekedtünk és már belesavanyodtunk mindketten a sok hisztitől, durcitól. Ám amikor szakítottunk nagyon sok mindenre fény derült(h veszekedéseknél mi is volt a fő gond) és így teljesen másképp látjuk a dolgokat. Ennek ellenére ő nem akar velem újrakezdeni, mert fél nagyon h újra megbánjuk egymást. Viszont minden nap beszélünk, beszélni is akarunk egymással, találkozni, összebújni.
Nem értem az egészet, hogy most mi van. Mit kéne tenni? Hagyni h múljon az idő és felejtsük el a régi sérelmeket? Vagy keressünk mást akivel boldogok lehetünk?
Nagyon fontosak vagyunk egymás számára és a kémia is még 3 év után normálisan működik, sőt!!!
Kérlek, próbáljatok ötleteket adni! (Oltogatást kérem mellőzni. :) )
Ő azt mondta, hogy már nem szeret. :)
Én már belegabalyodtam az érzéseimbe.
Azt érezzük mindketten, hogy egyrészt sajnáljuk, hogy idáig fajultak a dolgok, de SEMMIKÉPP NEM akarjuk a másikat, mint embert elveszteni. Igazából nem egymásból, hanem a kapcsolatunkból van elegünk.
Köszönöm mindkettőtök válaszát, sztem is idő kell, amíg letisztázódnak az érzéseink, fájdalmaink.
Lesz, ami lesz. Mindennek eljön a maga ideje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!