Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek miért csak a kúrvák jönnek be?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam egy igazi kúrva. Mindig kint van mindene meg tökre úgy is viselkedik ja meg hát modell. Kb Két hónak alatt olyan 12 pasija van és minden fiú osztálytársam vele akar járni. Szinte csak egyesei vannak valószínű meg fog bukni. Tudjátok az az igazi hülye liba. Én meg egy teljesen normális lány vagyok, kitűnő tanuló de nem vagyok egyáltalán stréber csak jól tanulok, jól kijövök mindenkivel ész sztem nem is vagyok csúnya. (mindenki azt mondja hogy szép vagyok nem egóból mondom)

Tudjátok én az a természetes szép vagyok. Nem sminkelem magam, Nincs kint a mellem minden ruhámból.

DE még egy pasim se volt.

Fiúk miért az olyan buta kúrvákra buktok??????????????

2012. máj. 22. 17:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
50%
Azért, amiért neked is ezek a menő srácok kellenek és észre sem veszed a csendes, félénk, kedves srácokat. -.-"
2012. máj. 22. 17:32
 12/36 guido ***** válasza:
28%
Amit XD-val fejezek be azt poénnak szánom. Imádom az okos csajokat. Nagyon szexi dolgokat tud művelni az is ám. Valszeg azért fűztem be az egyetemen a Tanárnőmet is xD
2012. máj. 22. 17:35
 13/36 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszoló:

Nekem épp egy olyan fiú tetszik aki pont olyan mint én. Visszahúzódó, átlagos és jól tanul tehát nincs igazad

2012. máj. 22. 17:37
 14/36 guido ***** válasza:
68%

Mellesleg egy ilyen szilikon szajhákat azért rajongja közbe mindenki mert imádja ha fogdossák az Olajozott Testű Arehandrói. Nem nagyon tud nekem imponálni egy olyan nő aki többször volt használva mint a Google vagy a facebook.

Kb azóta rühellem őket amiota egyik osztálytársam a gimiben egy buli alatt minden sráccal közbe smárolt (velem is persze) És 3-an vitték ki külön külön bokorba..

2012. máj. 22. 17:39
 15/36 anonim ***** válasza:
53%
az ilyen csajokkal nem járni akarunk , csak megdugni szét sz*patni és ennyi mert csak erre jók , viszont egy olyan lánnyal mint te már érdemes hoszútávon gondolkodni , meg becsülni , szeretni stb.
2012. máj. 22. 17:53
 16/36 CMD ***** válasza:
0%

Elhiszed, hogy könnyebb "sikereket" elérni nála, mint pl. nálad? Minek tipródjon szegény gyerek, ha nem akar komoly kapcsolatot tizenévesen, egy fullos feszes babpuncit annál inkább?

Majd ha barátnőt akar valamelyik, akkor nálad fognak próbálkozni.

2012. máj. 22. 18:00
 17/36 anonim ***** válasza:
38%

Örülnék ha nem általánosítanál!

23F

2012. máj. 22. 18:01
 18/36 anonim ***** válasza:
64%
olcsó árut könnyen viszik, szarj rájuk magasból
2012. máj. 22. 18:06
 19/36 anonim ***** válasza:
86%
Először is vajon mért van 12 pasija 2 hónap alatt? Mivel mindenét mutogatja joggal hiszik a kis fiukák hogy könnyen kapható aztán pár nap és rájönnek hogy még se és ott hagyják VAGY meghúzzák és ott hagyják. Egy pasinak ez kell egy éjszakásra vagy dicsekedni vele hogy nézd megvolt az a jó bőr de komoly kapcsolatra egy sem ezt keresi. Ami sajnos (hogy pasi hosszú távra tervezzen) a te korodban nem valami jellemző
2012. máj. 22. 18:07
 20/36 anonim ***** válasza:
30%

h.lye vagy kérdező,miért általánosítasz egy gyökér,esetleg pár gyökér miatt?

az a baj hogy te meg pont azok után a kis .... srácok után csorgatod a nyálad akik pont az ilyen kis ribikre hajtanak.ezért már minden fiú az ilyenekre bukik.az oké hogy jól tanulsz de legyen már eszed...

2012. máj. 22. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!