Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom már, minden összeoml...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom már, minden összeomlott. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, a szüleim 10 éve elváltak,azóta nincs normális életem. anyukám depressziós lett,de azóta megtalálta a boldogságát, elköltözött,mert vele laktam. apámat nem érdeklem,sosem izgatta mi van velem. a párkapcsolatom is véget ért, kiderült sosem szeretett. 3 évig voltunk együtt. de elötte sem voltam boldog sosem,mindig rossz emberbe szerettem bele. de a mostani miatt teljesen összeomlottam. azt hittem boldog lehetek,házasság,minden. de közölte nem akar velem semmit. állandóan sirok. nincs már értelme az életemnek. az összes barátnöm,unokatesóm külföldön dolgozik,szinte senkim nincs... amerikában van ismerösöm,azon gondolkozom,hogy ha tudna segíteni munkát szerezni,akkor kimennék. vagy ausztriába,mert unokatesóm ott van. megfulladok itthon. állandóan látom a barátomat,tudom,hogy találkozgat csajokkal,éli az életét,leszarja mit érzek, és mennyi fájdalmat okoz nekem. nem bírom magam tartani. mit tehetnék?? :( nem akarok 23 évesen nyugtatokon élni,és azon agyalni,hogy minden álmom összetört.... egyszerüen annyi bánat ért már minden téren,hogy egyedül képtelen vagyok talpra állni.

2012. máj. 22. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Így van,ne köss az orrára semmit! Hagyd a f*nébe azt a barmot!
2012. máj. 22. 14:13
 12/14 A kérdező kommentje:
de akkor mit mondjak neki ha jön? mondjuk látni fogja rajtam, magamra sem ismerek,úgy be van dagadva a szemem a sok sírástól.. mert tudom, hogy ma is találkozni fog egy csajjal, írt neki,mert közös az emailünk. vagyis volt.
2012. máj. 22. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Találkozz velem, meghívlak 1 fagyira.
2012. máj. 22. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:
van egy jó trükköm:Rúgd p2csán az életet! Ugyanezteket jártam én is végig, megspékelve halott apukával, iszonyatos gyerekkorral, én a makacsságomból adódóan vagyok külföldön:) Nem hagyom, hogy a sors sz"passon! De ha gondolod, írj privit, segítek!:)
2012. máj. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!