Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy tetszene nektek ez a megszólítás?
Tetszene nektek, ha a barátotok babónak hívna?
Nekem nemrég írta ezt msnen egy kedves ismerősöm, és nagyon megtetszett. Így szeretném hívni a jövőbeni kedveseimet. :)
Hát,magával a babóval semmi bajom nincs, az én párom is szokott mindenféléket mondani nekem (Manóm, Babum, Szivem, stb.)
Inkább csak azzal vannak fenntartásaim, hogy "jövőbeni kedveseImet." - mert én sosem szerettem ugyanúgy hívni a fiúkat, akármennyire is volt komoly, vagy komolytalan az ügy.
Első barátomat csak simán a nevén szólítottam, ő engem Kicsimezett.
A következő srácnak különleges beceneve volt, egy regény főszereplője, vagyis főszereplőjének nevéből képzett becézett alak, és én a "női főszereplő" voltam, de ez túl bizalmas ahhoz, hogy még akár csak így anonim is megosszam.
Aztán az előző barátomat Desemnek hívtam, mert az eredeti kifejezéstől borsódzik a hátam, ő pedig Babázott engem.
És a mostani kapcsolatomban a Kedvesem engem már írtam, hogyan szólít, én pedig őt Drágámnak. Semmi esetre sem szeretném az előző beceneveket vagy megszólításokat használni rá. Egy név egy emberhez tartozik. :)
22/L
Őszintén szólva nekem sem tetszik..nem szeretném, ha így hívnának. de ez egyén függő. Van aki szereti az ilyen becézést.. :)Ha meg esetleg nem tetszik a leendő kedveseid egyikének, akkor úgy is szólni fog.. :)
20/L
Hát nekem sem tetszik, nekem es a babó, olyan mamós :D
L, 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!