Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, akinek sok pénze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, akinek sok pénze van, még sincs nője?

Figyelt kérdés
most nem kell több százmillióra gondolni, csak magyar viszonylatban. 26f

2012. máj. 22. 00:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ritka az ilyen szerintem.Mostmár hálistennek nagyon jó keresek én is,ezzel ugye az önbizalom is megnőtt nekem,jobban tudok kommunikálni is(tanfolyamok által),lazább vagyok sokkal,kiegyensúlyozottabb.Lehet most valaki megkövez de igenis a pénz közvetve boldogít.Mert azt vettem észre,hogy lazán dumálok nőkkel teljesen.

Nem értem,hogy lehet,hogy ha valakinek pénze van és még ad is magára nincsen csaja.

Talán annyi,hogy nagy igényei vannak,ami persze érthető,ezért nehezen talál magának csajt.

2012. máj. 22. 10:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 22éves ffi!

Tudod,hogy miért nincs neked rendes barátnőd?

Mert senki sem a lelkedért szeret!

Ha egy lány igazán szeretne,akkor nem zavarná a villamosozás vagy akármi!

Saját tapasztalat,nem voltam csúnya lány,sőt!

Mégis 2 komoly kapcsolatom volt!Az egyiknek csak egy biciglije volt,mégis szerettem!Őt,mint embert!

A férjembe sem az apja autójáért szerettem bele(egy 25 éves merci)hanem önmagáért!A személyiségébe!

2012. máj. 22. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Van! A sok az relatív, de magyar havi minimálbérhez sok.

Nő nincs. Hülye pi*sákat ki nem állhatom, értelmes nőt aki nem roham léptekben halad az ismerkedéssel, van esze, nem dohányzik és nem iszik meg bulizik minden hétvégén még nem találtam.

2012. máj. 22. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!