Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődik meg XY, aki elmegy vendégségbe és a házigazda nézegetni kezdi vendége (XY) telefonjában a fotókat?
Pofán is vertem volna..lehet,hogy lányhoz nem illik ez a viselkedés,de még el sem kérte. Pofátlanság határa!
17/L
Éppen pingpongoztunk a párommal és nem volt a rövidnadrágomnak zsebe sem, meg hát meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen szitu megtörténhet. Magamból indultam ki...
Játék közben figyeltem fel rá, hogy mit csinálnak már percek óta nagy egyetértésben és csendben, mit néznek...
Azt hittem, agyvérzést kapok.
Én nő vagyok, és a házigazda női tagja volt az ötletadó.
Azóta 3 hét eltelt és most úgy érzem, hogy többé nem is vagyok rájuk kíváncsi, pláne a hapsi előtt szégyenkeznék.
Ez nem csak, hogy bunkóság, hanem még bűncselekmény is.
Kimeríti a személyes adatokkal való visszaélést, hiszen kitudja, hogy mihez jutott még hozzá!
Ez legalább olyan szintű cselekedet, mint a levéltitok megsértése; ami már az online levelekre, és természetesen az smsekre is vonatkozik!
Erre csak annyit tudok mondani, hogy a "törvény ismeretének a hiánya, nem mentesít a törvényi felelősségre vonás alól".
Én a helyedben akár még egy feljelentést is megfontolnék, főleg abban az esetben, ha ebből bizonyíthatóan anyagi, vagy erkölcsi károd is származott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!