Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pasim, de a legjobb haverom szerelmet vallott, most mit tegyek?
Barátommal július 7-én leszünk 5 éve együtt, és hát legjobb haverom, ovi óta ismerem és barátom legjobb haverja is szerelmet vallott nekem, és megcsókolt és lefeküdtünk...és most nem tudom mit kéne tennem...
Szerintetek mi lenne a helyes?
a jelenlegi korom 20 vagyis 21 leszek...
és hát ez az "egész" ennél kicsit bonyolultabb...de nem tudom
Johnny B. Goode nem haragszok, sőt igazad van, de tudod én sokkal többet tűrtem el már a barátomnak..
kezdjük ott, hogy speedezik és hát anyagot is ad el, és ezmiatt börtönbe is volt fél évet..és csalt is meg nem is egyszer...
úgyhogy ezmiatt végképp nem tudom mi lenne a helyes, szeretem nagyon de nem tudom érdemes e vele maradni..(mióta együtt vagyunk ígéri, hogy abbahagyja a speedet de azóta sem...)úgyhogy tényleg nem tudom :(
Ahhoz képest, hogy drogozik, elég jól együtt vagytok már 5 éve..
Hagynám mindkettőt.. Nem is kérdés.Ja bocsi, mondjuk alapból nem feküdtem volna le a "legjobb haverral"!!
De 20 éves fejjel Te is eldönthetnéd, hogy mit akarsz az élettől..
mi lenne a helyes?normális vagy.ha én együtt vagyok valakivel és érzek iránta valamit vagy jó vele akkor nekem vallhat szerelmet akárki.
nem tudom az ilyen csajok miért vannak megsértődve ha lek--zák vagy lep!csázzák őket...
beszélj meg velük egy édeshármast...
Így, hogy előadtál ismét pár infót, kicsit másabb a lány fekvése, de a lényeg ugyanaz, nem dugunk félre a legjobb haverral...
Szerintem egy sittes mellett nem lehet normális életed (majd viheted neki a befőttet meg a cigit), hagyd ott mind a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!