Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki olyan itt aki az elesettebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki olyan itt aki az elesettebb, ragaszkodóbb pasiat kedveli/elfogadja őket társként? (20/f)

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

az igazat akartad hallani, nem?:D

- egy elesettebb, ragaszkodóbb hímnemű ember faj egy egyede

2012. máj. 30. 22:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Én tudnék szeretni egy ilyen fiút is. Persze, ha amúgy minden stimmel vele.

16/L

2012. máj. 30. 22:54
 13/18 Skydive ***** válasza:

Na a pozitív válaszokat várd, mert ezek csak megerősítenek a hibás utadon...

Inkább próbálj változtatni amennyire tudsz. 20 évesen már nem voltam elesett, de gimi elején nagyon is. Ma már a nők mégis azt mondják: "nőnek érzem magam melletted" Ez pedig azt jeleni, hogy erősnek látnak. Szóval változtass! Ma elkezded, és 25 évesen már csak emlék lesz, milyen volt ilyennek lenni ;)

2012. máj. 30. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:

22:31

inkább fogadd el a szomorú valóságot, törődj bele mint élj álomvilágba ahol megvezetnek és kihasználnak.

2012. máj. 31. 09:26
 15/18 anonim ***** válasza:
jaj te nagyon aranyos vagy! szerintem ez részben attól függ, hogy milyen helyzetekben vagy elesett. az én barátom is ilyen néha, bizonyos helyzetekben, viszont ettől függetlenül ő a támaszom! szóval ha nem viszed "túlzásba", nagyon jó tud lenni.
2012. jún. 17. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok. Biztos van lány akinek bejön, mert volt olyan próbálkozásom, ahol éreztem hogy a lány visszahúzódóbb. Nem jött persze össze túl sok, pár randi csupán, pedig egyébként aranyos volt.

A minap beszéltem vele, megmaradtunk barátnak és rákérdeztem hogy végülis miért is nem akart járni velem és azt válaszolta, hogy túl rámenős voltam, pedig direkt vissza is fogtam magam a kedvéért.

Szóval... ez van. Van akinek bejön és erre van szüksége, van akinek nem.

22/f

2012. jún. 29. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Nem mindenkinek jönnek be a rámenős pasik. Engem is kifejezetten elriasztanak. Szóval én elfogadnám. 21L
2012. júl. 6. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:

pozitív válasz: minden nő kedveli az elesett, rgaszkodó fiúkat, az annyira férfias

valóság: legyél bunkó és rossz, az sokkal imponálóbb nekik, ha úgy akarnak jófiúvá varázsolni. de ne hagyd magad. ezzel teknikával sok ostoba nőt megdönthetsz.

2012. júl. 7. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!