Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ragaszkodóbb? Miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
Én olyan típus vagyok, aki nem túl érzelgős a barátai előtt, szóval én vagyok a "tökös" csaj, aki mindig humorizál, és másokat felvidít. Eddig csak a legjobb barátnőmhöz kötődtem ennyire, de most azt érzem, hogy egy lány barátnőmhöz még jobban kötődök. Mármint néha elérzékenyülök, és előfordul, hogy megölelem. Pedig ilyet tényleg csak a legjobb barátnőmmel csináltam még, nem szoktam puszilkózni sem minden köszönésnél. Lehet, hogy félek, hogy elveszítem? Van egy kedvenc tanárom, már rá is elkezdtem féltékenykedni. Mármint, én nem vagyok féltékeny típus, de kicsit rosszul éreztem magamat, hogy nem a mi osztályunkkal foglalkozott, hanem az idősebbekkel, akik bejöttek hozzánk. Mi van velem?2011. szept. 19. 19:27
1/1 anonim válasza:
A tökös csaj rész még oké, de a többi beteeeeg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!