Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy 23 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 23 éves pasi mit akarhat egy 14 évestől?

Figyelt kérdés

Biztos, hogy azt..? Jó tudom, hogy mást nem nagyon lehet elképzelni, de akkor is..:/

14/L

2012. máj. 21. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

MIért kell valakiben a rosszat látni csupán a kora miatt?

Én is 22 vagyok, de ha találnék olyan lányt, akivel igazán tudjuk szeretni nem érdekelne az sem, ha csak 14 éves lenne.

Szavazzato le nyugodtan, elég sok éve vagyok már egyedül, szenvedek rendesen.

2012. máj. 21. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:

MIért kell valakiben a rosszat látni csupán a kora miatt?

"Én is 22 vagyok, de ha találnék olyan lányt, akivel igazán tudjuk szeretni nem érdekelne az sem, ha csak 14 éves lenne.

Szavazzato le nyugodtan, elég sok éve vagyok már egyedül, szenvedek rendesen."

Szerintem te hasonló kérdést írtál ki. 22 éves férfi, 14-15 éves kislánnyal.

Inkább a korosztályodban nézelődj.

Kérdező, igen, csak "azt".

2012. máj. 25. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=dh6wtATgJRs

ennyi :)

komolyra forditva, nem létezik h annyi idős felnőtt ember komolyan, párként tekintsen egy 14 éves kislányra. csak 'azt' akarja, és ráadásul ez még azt is jelenti h beteges a csávó, valószinüleg eddigi normális kapcsolatok nélkül.

2012. jún. 2. 14:23
 14/14 Span ***** válasza:
Börtönt esetleg...
2012. jún. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!