Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nem igazságtalanság, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem igazságtalanság, hogy vannak szép lányok illetve jóképű pasik nekik ez miért adatott meg?

Figyelt kérdés

2012. máj. 21. 16:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%

Nem biztos, hogy ronda vagy, csak a lányok igényei hatalmasak.

Valami kutatást olvasta valahol, ahol az jött ki, hogy a lányok nagyon bénák és olyan pasikat is rondának tartanak, akikre a férfitársak azt mondanák, hogy helyes.

A nőket nem lehet megérteni.

Én meg még nagyobb kétely, bizonytalanság vagyok,merta lányok egy része szerint helyes vagyok, a másik szerint meg ronda meg van egy, aki átlagosnak tart külsőre, akkor most én mi a fene vagyok?! -.-"

2012. máj. 21. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Én pl nagyon jóképű vagyok, de nem magas, csak 174 cm, későn vesztettem el a szüzességemet, mert elég kritikus voltam a lányokkal (is), nem hajtottam a muffot tiniként, azóta viszont rengeteg nőm volt szerencsére.

Csak mivel jóképű és normális testalkatú férfi vagyok, a lányok nem akarnak velem megismerkedni, vagy kicsit nehezebben, mert azt hiszik, hogy én már foglalt vagyok, mert "egy ilyen jóképű pasi hogy lehetne már szabad". Ezt hallottam többször is :S

Szóval lehet, ha csúnya lennék, akkor könnyebb dolgom lenne.

Én is annyit mondok, hogy ez genetika, kár ezen marcangolni magadat. A csúnya, de gazdag férfiaknak vannak a legjobb nőik.

2012. máj. 21. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai. Ráadásul a külsőt viszonylag könnyű öltözködéssel, kozmetikumokkal, edzéssel javítani.
2012. máj. 21. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

utolsóval vitatkoznék, az öltözködéssel, frizurával, kozmetikumokkal egy lófejet, vagy egy totál elcseszett testalkatot nem tudsz kompenzálni

amikr meglátok egy ilyen túlkompenzáló csávót, akkor csak az jön le róla, hogy egy lófejű gyerek, aki sokat költött ruhára, meg fodrászra, hogy egy jól öltözött lófejű legyen

alapvetően a genetika határoz meg mindent

2012. máj. 21. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem gond, mert a jó oldalon állok... :D:D

Komolyra fordítva a szót: valójában nincsenek ilyen kategóriák, hanem olyanok vannak, akik

1) Jól adják el magukat

2) Nem jól adják el magukat.

S ez az ami - sajnos - akár pénz kérdése is lehet. Nem feltétlen a plasztikai sebészre gondolok, hanem a ruhákra, autóra, szórakozó helyeken való megjelenésre stb.stb.stb.stb.

De szerencsére ezen még mindig könnyebb változtatni, mint azon ha pl.: három szemmel születsz vagy esetleg fül nélkül süketen.

2012. máj. 21. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez baromság,szubjektív ki a szép,ki a helyes.De lehet rajta változtatni,jó ruha,jó cípő,most napszemcsi,menjél sportolni,csináltasd meg a fogaidat ha baj van velük.

Ezen dolgok szerintem épp,elég.

2012. máj. 21. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Sok igazságtalanság van.

Van aki nagyon gazdag családba születik, megkap mindent és egy percet se kel dolgozni érte, más meg örül hogy ha talál munkát.

Van aki gázolajat lop, adót csal, hazudik és megússza, van akit egy stoptábla figyelmen kívül hagyás miatt is megrángatnak.

És amit te mondasz... Van aki szépnek születik és van akivel nagyon elbánt a sors már születésekor.

2012. máj. 21. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!