Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is őrültség ha odaköltözök a barátomhoz Németországba? Mindig is Németországba szerettem volna költözni, most érettségizek és megvan a felsőfokú nyelvvizsgám.
Figyelt kérdés
Tavaly 3 hónapot dolgoztam egy német kisvárosban, ahol összejöttem egy sráccal. Ott 3 hónapot töltöttünk együtt, utána távkapcsolatban 10 hónapot. Most pedig visszahívtak ugyanoda dolgozni, csak az a baj, hogy nincs kiadó 1szobás lakás. A barátom felajánlotta, hogy nyugodtan költözzek hozzá. Csak az a baj, hogy mi néhány hónapja megbeszéltük, hogy még várnánk az összeköltözéssel, majd ha már kint éltem fél-1 évet, akkor összeköltözünk. Szerintetek ez korai lenne? Én szívesen összeköltöznék vele, de csak 1 éve vagyunk még együtt, arra pedig sosincs garancia, hogy együttmaradunk... Akkor meg teljesen tőle függök, mert nem lesz hova mennem.2012. máj. 21. 10:02
11/12 anonim válasza:
Máshol sem könnyebb, de ha mondjuk Németben keményen dolgozol, akkor meg tudsz élni, nem lehetetlenítenek el és ez a nem mind1. Ott sincs kolbászból a kerítés, de ha dolgozol, akkor meg tudsz élni. Itt pedig ha dolgozol, mint egy hülye, az éhenhalás esélye akkor is benne van. Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Most egyenlőre akkor kimegyek nyugodtan, a későbbieket meg majd meglátom, hogy alakul. Az sincs kizárva, hogy a megspórolt pénzemmel hazajövök. De most még nem tudhatom előre, hogy fogok tudni megélni, pár hónappal később már okosabb leszek. :D
2012. máj. 23. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!