Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 37 éves nő vagyok és lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves nő vagyok és lassan felemészt a bánat. Mit tegyek? Párkapcsolatom átlagon aluli, sokat sírok is, nincs már kedvem az élethez.

Figyelt kérdés

Belebetegedtem a silány párkapcsolatomban, nincs semkim, rokonaim, szüleim távol élnek (Skype-n) folyamatos kapcsolat velül), de nekik amúgy sem mondhatom el, hogy nem vagyok boldog, mert nem szeretném szomorítani őket.

Páromnak olyan a baráti köre, hogy . . . , nem is tudom, hogy mondjam, kritikán aluli, egyszóval "nem az én fajtám", kàromkodnak, értékrendjük egyenlő a nullával, én nem vágyom a társaságukra.

Gyerekem sajnos nincsen, pàrom érzelmi analfabéta, egy kutyám van, ő a mindenem. De én így nem tudok élni, vágyok a szeretetre, szerelemre, több kell nekem, mint amit a párom tud adni. Neki sins senkije, nekem sincs, és lassan felemésztem teljesen magam. Állandó gyomomorproblémákkal küzdök emiatt és már egy vagyont elköltöttem, hogy meggyógyuljak.

Saját vállalkozásunk van, elköltözni nem igazán tudok, nincs lelkierőm hozzá és ráadásul semmi garancia nincs arra, hogy "megtalálom az igazit".

Egy biztos, hogy én nem ilyen életre vágytam.

2012. máj. 20. 21:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Üdvözöllek kedves utolsó! :) Végre egy "tisztánlátó". Igen, tudom, ezt kellene csinálnom, de nem olyan egyszerű.

Hol tudnék barátokat keresni? Nem tudom.

2012. máj. 20. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok ilyet láttam már, azért tudom, hogy nagyon nehéz kiugrani a semmibe egy ilyen kapcsolatból, főleg amikor ennyire magad alatt vagy. Először tényleg az életkedved kell visszanyerni és majd aztán tudsz "normálisan" elgondolkozni a jövőn.

Azért írtam a hobbit, mert egyrészt rendszert visz kissé az életedbe, olyat csinálsz amit szeretsz és van alkalmad megismerkedni hasonló érdeklődésű emberekkel. Nem tudom, milyen városban laksz, milyenek a lehetőségek, de én nagyon ajánlanám, hogy kezdj el valamit sportolni, az még plusz önbizalmat is ad, meg ugye endorfint is termel... és ha szerencséd van, találkozol sok kedves, nyitott emberrel. közös "szenvedés" összekovácsolja az embereket. :)

2012. máj. 20. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:
muszáj reagálnom,de ha valaki évekig szenved,mert meg van fogva a sablonok nem segítenek,sokan nem tudják,mert nem élték még át,hogy milyen nehéz a váltás,akár lelki,akár más modón
2012. máj. 20. 22:47
 14/15 A kérdező kommentje:

A hobbim a munkám ( E-kereskedelem). Itt nem igazán lehet ismerkedni, de valahol ott van a megoldás a válaszaidban, csak össze kéne szedjem magam, darabokban vagyok.

Elméletben annyira tudom a megoldást, de kivitelzni nagyon nehéz.

2012. máj. 20. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

8. vagyok

Ha fiukutya akkot megvan a problémád 4. megoldása :D

Te figyeljmár azér nem maffia, azon a szinten még nemvagy, de temontad h a férjed barátainak milyen az rértékrendje.... nemérdekel miböl élsz! erröl ennyit!!!!

Amig itt rinyálsz meg körülményeskedsz hogy mi mért nem fog menni addig nem fog menni!! Az élet néha olyan mintha az ismeretlenbe ugranál fejest, de ez a szép. Szoval go konditrem vagy esti suli vagy valami csjos hely, de ha nem félsz hogy megakarnak majd d*gni a fiuk akor a sarki pubba is lemehetsz. Azér gáz hogy 37 évesen ilyen magátol érthetődő dolgokban itt kérsz tanácsot, ráadásul olyan kérdésekben amire teis tudod a választ. A tanácsaink igy teljesen feleslegesek. Bátorságot meg elszántságot meg sajnos nemtudunk adni. de azé sok szerencsét!

2012. máj. 20. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!