Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbáljak meg vele beszélni, hogy ne csak azt mondja rá, hogy "már megint hisztizel"?
Viselkedj úgy, ahogy neki tetszene. Lehet, hogy egy kis báj és kedvesség jól jönne neked, és ne a problémákkal foglalkozz és ne kérj számon, ne is hiányolj. Egyszerűen csinálj úgy, hogy te legyél a vonzóbb.
Ha mindez nehéz és nem tudod hogy kell, akkor ennek a kapcsolatnak lőttek, olyan illik inkább hozzád, aki odavan a te értékeidért és nem veszi észre (vagy nem zavarja) a hiányosságaidat.
A fiúk, nem tudom, honnan tanulják, talán az apjuktól, de a legtöbben hajlamosak a totális érzéketlenségre, ha a barátnőjüknek vm problémája van és képesek MINDEN megnyilvánulást 'egy kis női hiszti'-nek gondolni. Az, hogy 'már megint hisztizel' a legbunkóbb kijelentés amit csak férfi kimondhat a száján, ugyanis körülbelül azt jelenti, hogy te csak a kapcája vagy és neked kuss. Én már kirúgtam volna, mert türelmetlen típus vagyok. Az, hogy rossz érzéseid vannak, azt jelenti, hogy valami nem stimmel kettőtök közt, és ha ezt ő nem érzi vagy nem hajlandó tudomásul venni és megbeszélni, akkor csak egyre rosszabbul fogod érezni magad.
Ha meg ilyenek mennek, hogy gyakorlatilag elfelejti, hogy ott vagy, akkor pláne elkelne egy kis külön töltött idő, hogy elgondolkodjon rajta, kellesz-e neki végülis, vagy sem. Az is lehet, hogy hozzád jobban illene olyasvalaki, aki gyakrabban megajándékoz a közelségével, neki pedig egy olyan lány kéne inkább, aki távolságtartóbb. De ezzel a 'megint hisztizel' szöveggel le kell állnia, mert ez egy nagyon csúnya sértés és ezzel halálra ítéli a kapcsolatot, mert egymásra fognak halmozódni a problémák, ha nem kezditek el őket megbeszélni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!