Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem még, hogy végre boldog legyek?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, és sajnos az életem elég boldogtalan.

Párkapcsolat terén már nem tudom mit kellene tennem, hogy változtassak...hogy végre én is boldog legyek egy picit.

Tudom, hogy ez nem megy egyik napról a másikra, épp ezért már hosszú ideje "dolgozom" ezen. Legelőször is elfogadtam önmagam kívül-belül. Sokat mosolygok még akkor is ha néha egy kicsit nehéz. Próbálok kedves és nyitott lenni, nem vagyok magamnak való, mgányos farkas-típus. Ennek ellenére sajos nagyon úgy néz ki, hogy mégsem sikerül párt és boldogságot találnom. Nem akarom erőltetni, csak hát mégis jó volna ha változna az életem...mert már elég mekeseredett vagyok.

2012. máj. 20. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem is vannak ilyen napjaim, de engem munka visz előre. (Ha meguntam, akkor másba fogtam bele) Ha van elég teendője az embernek, akkor megjön a lelkesedés is és lesz is miről mesélned. A legtöbb embernek szimpatikus ha vannak terved és dolgozol rajtuk, így sokkal könnyebb párt is találni.
2012. máj. 20. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem se párom, se barátaim nincsenek. Totál egyedül vagyok, és ettől annyira rossz a kedvem, hogy nincs kedvem se tanulni, se dolgozni. Mindig azt mondom magamban, hogy minek erőltessem magam, ha szinte semmi örömöm az életben!

:(

18l

2012. máj. 20. 14:40
 3/5 BlackSword ***** válasza:
100%
először is a boldogságot találd meg, aztán a párt... egy srácot megrémít egy olyan csaj, aki a kapcsolatban keresi a boldogságot... végtére is egy férfi NŐT keres, NEM kiskutyát...
2012. máj. 20. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Na igen, "pár és boldogságot", ebben minden benne van. Lehet hogy találsz ehhez megfelelő "alanyt" (ezt a szót egy exemtől kölcsönöztem, szegény, remélem észhez tért azóta), de annak se lesz túl jó vége.

Tényleg, te mit szólnál egy olyan sráchoz aki csak azért vágyik egy barátnőre hogy legyen kapcsolata? Sok ilyen kérdező van itt is...

2012. máj. 20. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne kívül keresd a boldogságot, hanem belül.
2012. máj. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!